Mesajul lui Christian Sabbagh pentru soția sa, după ce femeia a cerut ordin de restricție. Prezentatorul a șocat pe toată lumea

Christian Sabbagh i-a transmis un mesaj emoționant pentru soția sa, Iulia, cea care a cerut ordin de restricție pe motiv că ar fi fost maltratată de cunoscutul prezentator TV și jurnalist de investigații. Sabbagh este, în prezent, la cea de-a treia căsătorie, fiind tatăl a patru copii.

Christian Sabbagh și soția sa au ținut primele pagini ale ziarelor după ce a fost reclamat de propria soție, ea cerând ordin de restricție împotriva soțului ei.

Însă cunoscutul prezentator TV și jurnalist de investigații a ținut să lămurească situația apărută în presă, susținând că nu și-a agresat niciodată soția și că, în ce privește ordinul de restricție cerut împotriva lui, totul a fost din cauza unei neînțelegeri.

Mesajul lui Christian Sabbagh pentru soția sa, după ce femeia a cerut ordin de restricție

Recent, jurnalistul i-a dedicat un mesaj soției sale, în care își exprimă sentimentele profunde față de aceasta:

”Ești totul în lume pentru mine, Iulia! Fără tine nu pot să trăiesc! Dintre toate clipele vieții mele, aleg clipa când te-am cunoscut!”, a scris acesta pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

Mesajul a fost însoțit de poza alături de frumoasa sa soție, Iulia, cel mai probabil de la un eveniment la care au participat împreună.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Christian Sabbagh, despre ordinul de restricție cerut de soție: “Din prea multă dragoste…”

Iată explicația lui Christian Sabbagh, după ce soția sa a cerut ordin de restricție împotriva sa.

„Din prea multă dragoste… Nu vreau să satisfac setea de senzațional, nici să devin subiect de can-can. Pentru a-mi proteja familia față de unele atacuri, e necesar să ofer publicului câteva explicații. Pe Iulia, am cunoscut-o în august 2014, la mai bine de un an și jumătate după ce am divorțat de fosta soție! În seara de 1 octombrie, 2021, într-un episod de gelozie, am purtat o discuție mai aprinsă, pe tema unor mesaje primite pe rețelele de socializare, din partea unor fani/fane.

Mi-a cerut telefonul, din ambiție am refuzat. Mi-a spus că apelează 112, am încurajat-o dintr-un orgoliu prostesc. Au venit mai mulți agenți de poliție și ne-au spus că rezolvăm problema la secție. Acuzația: scandal conjugal sau violență domestică! Ea a fost urcată într-un echipaj, eu în altul. Peste câteva ore de audieri, mi-a fost pus pe masă un ordin de restricție. Sincer, m-a bufnit râsul, eram ca-n filmele de comedie cu Louis de Funès.

Degeaba am încercat să le explic polițiștilor că îmi iubesc familia, că avem 7 ani fericiți de căsnicie, că într-o relație mai există și certuri, mai ales când partenerii se iubesc la nebunie…

M-am trezit la 3 dimineața pe străzi, cu ordin de restricție, că nu am voie să mă apropii de soție și copii timp de 5 zile. Dosarul a plecat cu viteza vântului, de la poliție la parchet, de la parchet la judecătorie! Apoi, am apărut pe portalul Justiției! Iulia a trăit mulți ani în Spania, nu cunoaște legislația, nu e obișnuită cu astfel de situații.”, a explicat Sabbagh, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com