Mesajul plin de iubire al cântărețului Horia Brenciu pentru soția sa: „Tipa blondă”

Mesajul plin de iubire al cântărețului Horia Brenciu pentru soția sa. Deja se știe că Horia Brenciu este un familist convins și că își iubeste soția și copiii extrem de mult. De ziua partenerei sale, Alice, artistul i-a transmis un mesaj emoționant și plin de iubire.

a

Mesajul plin de iubire al cântărețului Horia Brenciu pentru soția sa: „Tipa blondă”

Mesajul plin de iubire al cântărețului Horia Brenciu pentru soția sa. Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, acesta cucerind inimele românilor cu vocea sa, dar și cu simțul umorului. Pe lângă cariera de succes, Horia Brenciu are și o familie minunată, pe care și-a construit-o alături de soția sa, Alice. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, dar abia în 2006 au decis să formeze un cuplu. În ziua în care a împlinit 51 de ani, Horia i-a transmis soției sale un mesaj emoționant, pe rețelele de socializare. „Azi e ziua mamei copiilor mei, Alice Adriana Dumitrescu Brenciu! 🙂 E tipa blondă, de lângă mine… 🙂 Din păcate, n-o să mai scriu nimic pe fb astăzi. I-am oferit exclusivitate maximă! 😉 La mulţi ani, iubire! 🙂„, a scris el pe Facebook.

Horia a povestit în urmă cu ceva timp despre momentul în care a cunoscut-o pe soția sa și cum s-au îndrăgostit unul de celălalt. „Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire„, a declarat artistul.

De cealalată parte, Alice Dumitrescu a declarat că s-a îndrăgostit de el pe loc, dar nu putea să facă primul pas, pentru că era mai în vârstă decât el. ”L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a declarat Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au fost prieteni mulți ani

Deși au o relație de mai bine de 15 ani, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au fost prieteni mult timp, înainte de a accepta că sunt îndrăgostiți unul de celălalt. ”Am fost prieteni mulţi ani şi am găsit umărul lui gata tot timpul pentru nişte lacrimi din iubire, profesie, copii ş.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi. La concerte e exploziv, n-are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu şi-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândeşte mult, analizează situaţii, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmaţie”, a adăugat Alice.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com