Mesajul sfâșietor al mamei lui Ionuț Anghel, băiețelul de 4 ani care a fost omorât de câinii maidanezi: ”La mulți ani, copilul meu! Hai, dansează, râzi și cântă și ignoră că ne doare”

În data de 18 august, băiețelul Ionuț Anghel ar fi trebuit să împlinească vârsta de 11 ani. Familia acestuia încă suspină după pierderea micuțului din urmă cu 7 ani, când a fost ucis de câinii maidanezi din cartierul Tei.

Mama acestuia a realizat un clip în care își arată dragostea pe care i-o poartă fiului ei, Ionuț. Andreea Anghel scrie și poezii în memoria băiețelului său.

„La mulți ani, copilul meu!” . Timpul s-a oprit în loc pentru Ionuț pentru totdeauna. La patru ani. Veșnic copilaș, veșnic dragalaș, veșnic îngeraș!”, scrie în dreptul videoclipului de pe Youtube.

”La mulți ani, copilul meu, mulți pupici și inimioare! Hai, dansează, râzi și cântă și ignoră că ne doare! Astăzi este ziua ta, scumpă, veselă, senină! Fețișoara ta frumoasă, de emoție ți-e plină! Spune-mi, cum preferi să facem tortulețul, să îi punem floricele… Timpul s-a oprit în loc pentru Ionuț pentru totdeauna. La patru ani. Veșnic copilaș, veșnic drăgălaș, veșnic îngeraș! Odihnește-te în pace, pui dulce!”, șoptește Andreea Anghel pe videoclip.

Firul tragediei – 2 septembrie 2013

În data de 2 septembrie 2013, în jur de ora 11.30, băiețelul de 4 ani a fost ucis pe o proprietate privată din cartierul Tei, în timp ce se juca cu fratele lui mai mare cu doi ani. Cel din urmă a reușit să scape din ghearele morții, pe când Ionuț a sfârșit sfâșiat de câinii maidanezi. Un medic legist de la INML a declarat că singura zonă în care băiețelul nu avea plăgi erau tălpile. Acum, în 2020, familia lui Ionuț încă suspină după fiul lor. Nu trece nicio zi în care să nu își amintească de Ionuț, copilul vesel de 4 ani care adora să se joace cu fratele lui mai mare, și nici durerea din sufletul lor nu va trece prea curând.

După trei ani în care părinții copilului sfâșiat de câinii maidanezi s-au judecat în tribunale, în anul 2016 familia Anghel a avut parte de dreptate. Constantin C., administratorul firmei Tei Rezidenţial, care deţinea terenul unde a fost ucis, în 2013, Ionuţ Anghel, a primit trei ani cu executare. Inițial, bărbatul nu înțelesese ce se întâmplă, așa că a fost nevoit să primească explicații de la avocat. Curtea de Apel București ar mai fi decis și o despăgubire de 2.4 milioane de euro pentru familie. La început, administratorul fusese condamnat de Judecătoria Sectorului 2 la trei ani de închisoare cu suspendare, însă judecătorii au decis definitiv ca bărbatul să execute pedeapsa pentru ucidere din culpă, arată EVZ.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com