Mesajul tranșant al unui medic pentru Ludovic Orban: „Cât tupeu să ai să acuzi personalul medical?”

Ludovic Orban le-a transmis cetățenilor români ca în cazul în care nu sunt tratați corespunzător de medici să facă reclamații. La mesajul premierului, un medic a declarat că și medicii ar trebui să acționeze în instanță.

Ludovic Orban îi îndeamnă pe cetățeni să acționeze în instanță dacă nu sunt tratați corespunzător de doctori

În urmă cu o zi, premierul României a recunoscut care sunt problemele grave din spitalele din țară.

Acesta i-a îndemnat pe pacienții care nu au fost tratați necorespunzător de personalul medical. „nimeni nu trebuie să refuze internarea unui om care are nevoie de serviciile spitaliceşti şi care are dreptul legal să beneficieze de aceste servicii” şi a făcut apel la cei cărora le-a fost încălcat acest drept să facă reclamaţie în scris„, a spus acesta.

Totodată, Orban a subliniat că dreptul la sănătate este fundamental, iar medicii care nu se ocupă de sănătatea cetățenilor trebuie sancționați.î

Mesajul tranșant al unui medic pentru Ludovic Orban

După ce prim-ministrul a făcut această declarație, medicul Alin Atudoroaie, de la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani, a scris un mesaj pe pagina de Facebook că el împreună cu colegii săi ar trebui să acționeze în instanță.

”Eu rog toti pacientii si cadrele medicale sa actioneze in instanta guvernul pentru proasta gestionare in timpul pandemiei. Lipsa materialelor de protectie, blocarea spitalelor pentru pacientii care aveau nevoie de servicii medicale pentru diverse patologii care nu aveau legatură cu COVID. Cât tupeu să ai să acuzi personalul medical atunci când pe data de 24 februarie aveam într-un spital județean 3 costume de protecție. 3!! domnule prim-ministru. Știu ca o sa incercati sa aruncati vina pe medici si sa băgați sub pres gunoiul din sistemul medical. Sper ca cineva sa va judece. Oricine”, a scris medicul, pe Facebook.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com