Mesajul unui medic pentru cei care au făcut prima doză de vaccin: ”Stați deoparte! Numărul real de infectări este 100.000 pe zi”

Într-un plin val 4 al pandemiei de Covid, un medic trage un semnal de alarmă privind ”protecția” după prima doză. Totoadă, acesta a anunțat că sunt 100.000 de infectări pe zi în acest moment.

Gabriel Tatu-Chițoiu a transmis într-un mesaj pe pagina de Facebook în care îi îndeamnă pe oameni să se protejeze chiar dacă s-au vaccinat cu prima doză.

”Veți fi pe deplin protejați de abia la 14 zile după rapel. Evitați contaminarea până atunci”, a scris medicul de la Spitalul Clinic Floreasca, pe pagina sa de Facebook.

Sfatul medicului Gabriel Tatu-Chițoiu: ”Vaccinati-va dar stati deoparte! Nu vă amăgiți cu ‘protecția’ după prima doză”

Autoritățile din România au raportat aproximativ 16.000 de cazuri în fiecare, în ultima perioadă.

Medicul Gabriel Tatu-Chițoiu consideră că cifrele reale sunt mult mai mari. Acesta anunță că în țara noastră se îmbolnăvesc zilnic între 80.000 și 10.000 de oameni.

”Vaccinati-va dar stati deoparte! Nu vă amăgiți cu “protecția” după prima doză. Numărul real de infectari zilnice nu este de 15-16000 pe zi (date oficiale) ci de 80-100.000/zi.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Numărul decedaților prin Covid este mai mare decât cei identificați oficial. Un număr dintre pacienții care nu se internează/refuză internarea decedează la domiciliu.

Vaccinați fiind acum cu prima doză veți fi pe deplin protejați de abia la 14 zile după rapel. Evitați contaminarea până atunci!”, a scris medicul pe pagin sa de Facebook.

De la începutul pandemiei, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.561.928 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Din păcate, 44.679 de persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19 au decedat.

România este pe locul 11 în Europa la numărul total de infectări

Dintre țările din Europa, România se află pe locul 11 la numărul total de cazuri înregistrate de la începutul pandemiei. La numărul deceselor, țara noastră este pe locul 9. Din punct de vedere al numărului de locuitori, Trebuie menționat faptul că România are a zecea populație din Europa.

Potrivit CNCAV, de la începutul campaniei de vaccinare anti-COVID, din 27 decembrie 2020, au fost administrate 11.850.881 de doze de vaccin,  iar 5.920.032 de persoane au primit schema completă. În ultimele 24 de ore s-a menținut un număr ridicat de vaccinări (110.539).

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com