Meta introduce un abonament plătit! Cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram

Meta vrea să introducă un abonament plătit. Iată cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram și despre ce sume e vorba. Ce a declarat Mark Zuckerberg, fondatorul Meta.

a

Meta introduce un abonament plătit. Cum sunt afectați utilizatorii Facebook și Instagram

Meta a anunțat că testează un nou serviciu de abonament care permite utilizatorilor Facebook și Instagram să plătească pentru a avea contul verificat. Meta Verified va fi disponibil pentru 11,99 dolari (aproximativ 55 de lei) pe lună pe web sau 14,99 dolari (aproximativ 70 de lei) pe lună pe sistemele de operare Apple și Android.

Mark Zuckerberg, fondatorul Meta, a declarat că testele vor începe în Noua Zeelandă și Australia, însă serviciul va fi lansat și în alte țări.

„Bună dimineața și vă anunț despre un nou produs: săptămâna aceasta începem să lansăm Meta Verified – un serviciu pe bază de abonament care vă permite să vă verificați contul cu un document de identitate guvernamental, să obțineți un cerc albastru, să beneficiați de protecție suplimentară împotriva conturilor care pretind că sunt dumneavoastră și să obțineți acces direct la asistență pentru clienți. Această nouă caracteristică are ca scop creșterea autenticității și a securității în toate serviciile noastre. Meta Verified pornește de la 11,99 $ / lună pe web sau 14,99 $ / lună pe iOS. Vom lansa în Australia și Noua Zeelandă săptămâna aceasta și în curând și în alte țări”, a transmis Mark Zuckerberg pe Facebook.

Verified se adresează influencerilor și altor persoane care folosesc social media pentru afacerile lor, dar nu sunt figuri publice notabile. Personalitățile publice și alte persoane care au fost verificate anterior nu vor fi afectate de această schimbare, a precizat Meta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com