METEO 27 IANUARIE! ANM a făcut un anunţ de ultimă oră !

Temperaturile vor creste in perioada imediat urmatoare, iar cerul va fi variabil in cea mai mare parte a teritoriului, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

a

Sambata se vor inregistra inca maxime negative, dar mai mult in nord-estul teritoriului. In aceeasi regiune s-ar putea semnala si ceata. In rest, cerul va fi in general variabil, exceptie facand sud-estul tarii, unde se vor aduna nori. In Capitala cerul va fi variabil. Temperatura maxima va fi de 5 grade Celsius, iar cea minima de -7 grade.

In alte mari orase din tara temperaturile maxime inregistrate sambata vor fi urmatoarele:
Botosani: – 2 grade
Iasi: – 1 grad
Sulina: 2 grade
Constanta: 3 grade
Craiova: 3 grade
Ramnicu Valcea: 6 grade
Cluj-Napoca: 4 grade
Arad: 8 grade
Timisoara: 8 grade
Sibiu: 5 grade

15 Lecții de la Dalai Lama despre valori autentice

 

Dalai Lama este înțelept, iar principiile sale de viață sunt simple de înțeles. Mii de oameni își clarifică valorile vieții și încep să creadă în ei înșiși datorită lecțiilor sale. În ciuda diferenței de limbă, cuvintele sale sunt clare pentru toată lumea pentru că vorbește limba bunătății.

Aruncați o privire asupra lumii prin ochii lui Dalai Lama și să auziți ce are de spus lumii.

-Scopul vieții este să fii fericit. Nu știm ce se va întâmpla în viitor, dar inimile noastre au nevoie de speranță. Asta ne face să continuăm.

-Conflictele apar atunci când ne fixăm pe diferențele dintre noi: naționalitate, religie, educație, bunăstare. Este mult mai important să ne amintim că suntem cu toții oameni, ceea ce ne face la fel în această perspectivă.

-Prietenia nu depinde de faimă, bani sau putere fizică. Se bazează pe încredere și dragoste.

-Fiecare dintre noi trebuie să învețe să lucreze nu numai pentru binele lor și pentru binele familiei, ci pentru binele umanității. Responsabilitatea comună este un concept care asigură supraviețuirea omenirii.

-Modificările personale și la nivel mondial nu se întâmplă rapid. Dar dacă nu continuăm să încercăm, nimic nu se va schimba.

-Progresul tehnologic ne-a făcut viața mai confortabilă, dar nu ne-a dat pacea minții.

-Dacă doriți să trăiți o viață fericită, fiți deschisi și plini de compasiune. Aceasta este baza unei prietenii autentice. Veți avea încredere mai bună.

-Nu se vor întâmpla modificări din cauza deciziilor guvernului sau ONU. Modificări reale se vor întâmpla atunci când oamenii încep să-și folosească bunul simț și își bazează deciziile pe valori.

-Violența este o modalitate depășită de soluționare a conflictelor.

-Este naiv să crezi că bunăstarea omenirii depinde doar de rugăciuni. Avem nevoie de acțiuni reale.

-Dacă un om a ucis un animal, este trist. Dar dacă un om a omorât un alt om, e teribil. Trebuie să depunem eforturi pentru a învăța să ne gândim la frații și surorile noastre care ne susțin.

-Vreau ca adulții să fie ca și copiii: să deschidă și să accepte alte persoane așa cum sunt.

-Compasiunea scade frica, face încrederea mai puternică și ne dezvăluie puterea interioară. Când începem să ne încredem în ceilalți oameni și ne deschidem, ne oprim de la sentimentul singuratic și ne dăm seama de scopul vieții.

-Sunt un zâmbăreţ profesionist. Am întâlnit un mare număr de dificultăți în viața mea și țara mea trăiește într-o perioadă foarte dificilă chiar acum. Dar, oricum, râd foarte des, și râsul meu este contagios. Când oamenii mă întreabă cum găsesc puterea de a râde într-o situație atât de gravă, spun pur și simplu: “Sunt un chicotitor profesionist”.

-Religia mea este foarte simplă. Religia mea este bunătatea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com