AD

MONDEN

Mihaela Radulescu, despre prima experienta amoroasa: “Nu mi s-a parut nimic grozav…”

todayfebruarie 7, 2019 9

Background
share close
AD
AD

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate femei din România, atât pentru aspectul fizic pe care îl are, cât şi pentru caracterul ei, vedeta este o persoană asumată, care spune lucrurilor pe nume.

Diva de la Monaco a vorbit într-un interviu mai vechi pentru revista Tabu despre prima sa experienţă sexuală şi a mărturisit că nu a fost nimic grozav, poate din cauza partenerului, care era un adolescent complexat.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu am provocat „experienţa”.

Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experienţă nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate şi pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci şi complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că şi astăzi are probleme la aşternut (să mă scuze!)”, mărturisea Mihaela Rădulescu.

Relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi iubitul ei Felix Baumgartner a trecut la un alt nivel, pentru că vedeta se gândeşte chiar să-i facă un copil!

Au trecut cinci ani de când s-au plăcut şi au descoperit că s-au îndrăgostit unul de altul, şi lucrurile merg, fără îndoială, în direcţia cea bunaă, a explicat chiar Mihaela Rădulescu în cadrul unui interviu televizat.

„Îl cheamă Felix Baumgartner, ca pe tatăl lui, bunicul lui şi poate chiar ca pe copilul lui, dacă o să fie. Dacă o să fie fată, tot Felix o să o cheme, pentru că aşa e tradiţia”, a spus, mai în glumă, mai în serios, Mihaela Rădulescu, potrivit vip24.ro.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com