Mihaela Rădulescu le închide gura cârcotașilor. Ce operații estetice are, de fapt

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, cu o carieră vastă în lumea televiziunii. A fost dintotdeauna în vizorul presei și în special al publicului care i-a urmărit activitatea, și a fost curios să afle informații despre viața personală a vedetei. A avut și de la cine să afle, pentru că Mihaela nu s-a sfiit niciodată să povestească despre ea și a răspuns întotdeauna curiozităților venite din partea oamenilor.

a

Cum reacționează Mihaela Rădulescu la criticile oamenilor

Mihaela Rădulescu spune că s-a obișnuit să fie în vizorul cârcotașilor pentru că ține de meseria ei toată această expunere. Într-un interviu pentru Click!, vedeta a spus că de-a lungul timpului a fost criticată pentru că și-a făcut operațiile estetice, fapt care nu o deranjează.

Vedeta a precizat că niciodată nu s-a ascuns, și-a asumat tot ce și-a făcut și că este bine că fiecare are păreri sincere, pe care, se pare, ea le acceptă fără să o deranjeze.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Click!

Mai mult decât atât, Mihaela Rădulescu a spus că a făcut mereu ce a simțit și nu a considerat necesar să ofere explicații suplimentare. Vedeta spune că ea a răspuns sincer întotdeauna când a fost întrebată despre ce și-a făcut în materie de intervenții chirurgicale, iar cei care inventează dau dovadă de răutate și prostie.

Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef, a mai spus Mihaela Rădulescu pentru Click!.

Mihaela Rădulescu va fi detectiv la Masked Singer

Deși locuiește de mai mulți ani la Monaco, diva nu a pierdut contactul cu România, ba dimpotrivă, a fost implicată în numeroase proiecte tv, iar curând va putea fi urmărită în cadrul show-ului Masked Singer de la Antena 1.

Mihaela Rădulescu va fi detectiv în cadrul show-ului de la Antena 1, și spune că va fi o provocare pentru ea. Emisiunea va fi în gripa postului de televiziune din toamna aceasta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com