Mihaela Rădulescu: „Primul meu job a fost ca șofer de taxi”

Mihaela Rădulescu este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, iar faima sa a depășit deja hotarele țării grație relației pe care o are cu Felix Baumgartner, sportivul austriac cunoscut în lumea întreagă ca fiind primul care a sărit din stratosferă. 

Ei bine, Diva de Monaco, așa cum este numită în prezent, nu a avut dintotdeauna o viață lipsită de griji, ba mai mult, în tinerețe s-a confruntat din plin cu problemele financiare. Astfel, pentru a se putea întreține, Mihaela Rădulescu a dezvăluit la emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv că fost șofer de taxi: “Primul meu job a fost șofer de taxi. Mi-am luat mașină și am fost șofer de taxi. Fără acte pe vremea aia. Mă rog, era imediat după Revoluție. Acela a fost primul job pe care l-am luat ca să îmi plătesc chiria la București” – a mărturisit Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună de peste 3 ani și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizz. În prezent, Mihaela locuiește la Monaco, alături de fiul său, Ayan, în vârstă de 15 ani, pe care-l are din căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Sursa:unica.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com