Mihai Bendeac a fost infectat cu coronavirus. Primele declaraţii: “Nu m-am testat atunci. Atât eu, cât şi familia, ne-am autoizolat”

În cadrul emisiunii iUmor, Mihai Bendeac a dezvăluit că a avut simptomele coronavirusului.Nu a fost o farsă, actorul a revenit cu detalii pe canalul său de Youtube. Totul s-a întâmplat cu două luni în urmă. 

a

Actorul a făcut dezvăluirea în timpul unei emisiuni filmate în condiţii speciale, de acasă. Întreaga familie a acestuia a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa. El a mai precizat în cadrul iUmor că s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său. Preotul care a oficiat slujba era infectat cu noul coronavirus.

La puţin timp, atât Bendeac, cât şi restul familiei sale au început să aibă simptome. A dezvăluit şi cum s-a manifestat boala: s-a simţit rău două zile: „Ce m-a frapat pe mine e că eram absolut normal, iar în decurs de cinci minute aveam toate simptomele”

Nu mulţi l-au crezut pe actor, însă acesta a venit cu dovada, s-a testat şi a filmat întreg momentul. 

Mihai Bendeac a făcut în direct testul de depistare a anticorpilor Covid-19

Actorul a vrut să le dovedească tuturor că a fost infectat cu noul virus. Nu a minţit, s-a testat în direct şi a rezultat că în sângele său sunt anticorpi Covid-19. “Am avut dreptate, asta indică faptul că există anticorpi, aşa că am avut dreptate (n.r. că a avut coronavirus). Treaba asta s-a întâmplat acum două luni. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip, pentru că există, din păcate, foarte mulţi oameni care se gândesc că ar fi stigmatizaţi. E o tâmpenie. Trebuie să trecem împreună prin această chestie”, a declarat Bendeac.

Atunci când a avut simptomele, actorul nu s-a testat. El şi familia au stat în izolare: “Nu m-am testat atunci. Atât eu, cât şi familia, ne-am autoizolat, am făcut ceea ce ştiam că e ok să facem în momentul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate, se făceau foarte multe anunţuri vizavi de serviciul 112, nu apelaţi serviciul 112 decât dacă aveţi probleme respiratorii grave”.

El a mai adăugat despre infectarea sa cu coronavirus: “Am mai avut gripe şi răceli de-a lungul timpului, dar nu mi s-a întâmplat niciodată ca în 5 minute să am dintr-o dată foarte multe simptome: dureri musculare, pierdere de gust, pierdere de miros, o stare de oboseală, o stare febrilă. În plus, în acea noapte am dormit 12 ore fără somnifere şi nu am avut nici un fel de vis. Până la urmă este o gripă. Ca să rezum, simptomele puternice au durat 24 de ore, după care uşor-uşor au început să scadă.”

Sursa: okmagazine.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com