Mihai Bendeac, despre regrete și dependențe. Mărturisirile sincere ale juratului iUmor

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. Celebrul jurat iUmor are o mulțime de fani, o carieră de succes, dar viața lui nu este așa de ușoară precum pare. A trecut prin multe greutăți și încă se confruntă cu o mulțime de probleme, despre care a vorbit cu mare sinceritate.

Bendeac este dependent de somnifere

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai controversați bărbați de la noi din țară. Este iubit și are o mulțime de fani, de care este foarte apropiat. Bendeac este un bărbat asumat, care vorbește mereu sincer despre aspectele personale ale vieții sale.

Totuși, niciodată nu a fost atât de sincer ca acum, în podcastul lui Cătălin Măruță, unde s-a dezbrăcat complet de secrete. Actorul a vorbit, pentru prima dată, despre problemele pe care le are. Mihai a recunoscut că are o dependență de somnifere încă de pe la vârsta de 20 de ani, de când a început să nu mai doarmă fără ajutorul pastilelor.

„De cele mai multe ori, primele 2-3 ore din zi sunt complicate pentru că iau somnifere. Dimineața este o perioadă până când creierul reușește să își revină din efectul somniferelor. Înainte era mai ușor, pentru că luam un somnifer înainte să mă culc și dormeam 7-8 ore. Acum mă trezesc după 4 ore și mai iau încă o jumătate de somnifer”, a declarat actorul.

Cel mai mare regret al actorului

Mihai recunoaște că are și probleme cu depresia și chiar s-a confruntat cu tentative de suicid. Actorul a avut și nevoie de ajutorul medicilor, dar norocul lui a fost că s-a oprit la timp, când și-a dat seama cât rău le-ar face părinților săi dacă nu ar mai fi.

De multe ori a apelat la ajutorul medicilor pentru problemele sale psihice, dar consideră că rezolvarea este de fapt la cel care suferă de acea boală crudă. Totul e să îți dorești să te vindeci, să îți propui asta. Mereu încearcă să ascundă ce simte cu adevărat, tocmai pentru a nu-i împovăra pe ceilalți cu problemele sale.

Cel mai mult în această viață regretă că nu a fost bun cu mama sa și și-a permis să țipe la ea. Este momentul pe care nu îl va putea uita niciodată și care îl va urmări toată viața, pentru că are o relație cu adevărat specială cu mama sa și niciodată nu i-a plăcut să o vadă că suferă, mai ales din vina lui.

.

„Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată. La un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”, a povestit Mihai Bendeac.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com