MIHAI BENDEAC, DEZVĂLUIRI EMOȚIONANTE DESPRE CARTEA PE CARE A SCRIS-O. CUM LE-A CERUT SCUZE FEMEILOR, PENTRU COMPORTAMENTUL SĂU

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat în numeroase controverse. Juratul de la iUmor este cunoscut pentru ironiile pe care adesea le-a spus la adresa femeilor, dar și la adresa diverselor situații de care a auzit și prin care a trecut. Cu toate acestea, Bendeac a transmis un mesaj emoționant legat de lansarea cărții sale, în care explică mai multe aspecte din viața și comportamentul său.

a

Pentru că a fost mereu un bărbat căruia nu i-a fost teamă să spună lucrurilor pe nume, Mihai Bendeac le-a cerut scuze tuturor femeilor pe care le-a ironizat, cărora le-a greșit și pe care le-a pus, de-a lungul timpului, în situații neplăcute.

„Evident, mi s-a întâmplat să regret o acțiune, o părere exprimată în mod imbecil sau o frază care, poate, a jignit pe cineva în mod gratuit. Așa cum s-a întâmplat cu acel vlog neinspirat din 2015. Am învățat multe în urma acestui episod și îmi dau seama că genul acesta de umor poate să inspire o atitudine împotriva femeilor cu care nu sunt absolut deloc de acord. Am un respect deosebit pentru femei și îmi cer scuze dacă prin declarațiile mele sau prin interpretarea lor contextuală le-am jignit vreodată. Imperfecțiunea este o constantă. Poate că opiniile mele, uneori, au devenit controverse” a spus juratul de la iUmor.

Ce spune Mihai Bendeac despre experiențele de viață

„Dar cred că, totodată, ca să mă întorc punctual la întrebarea legată de femeie, atitudinea mea vizavi de celalalt sex, în genere, e o chestiune care, pentru a nu reprezenta un punct de vedere subiectiv, ar trebui privită din perspectiva mamei mele, a bunicii mele, a partenerelor mele de scenă, a managerei mele, a machiozelor, garderobierelor, cabinierelor, doamnelor de la curățenie. Sau, mergând și mai departe, din perspectiva femeilor cu care interactionez la un magazin, într-o bancă sau pe stradă. Cred că așa ar putea cineva să-și facă o părere clară și reală despre un bărbat. în rest, cred că mă definesc două coordonate. Prima dintre ele este aceea că încerc să păstrez niște lucruri, unele dintre ele poate deșuete, dar care mie-mi plac foarte mult, precum deschisul ușii de la mașină atunci când urcă o femeie, oferirea unui loc pe scaun, a te oferi să cari un bagaj și așa mai departe.

A doua coordonată, și aici nu știu câtă lume este sau nu de acord cu mine, fiind un fanatic al profesiei mele, atunci când lucrez, fie că este vorba despre un spectacol, un serial sau orice altceva, tratez pe toată lumea fix la fel. Acolo primează întotdeauna performanța. Și nimic altceva. Pe mine mă interesează să fii bun. Dintre doi scenariști, eu aleg scenaristul mai bun, nu scenaristul mai bărbat sau mai femeie” a spus Mihai Bendeac, pentru alistmagazine.ro.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com