Mihai Gâdea, mândru de fiica lui. Maisha Karina va studia la o facultate prestigioasă din străinătate

Mihai Gâdea si Maisha Karina

Realizatorul de la Antena 3, Mihai Gâdea, este foarte mândru de fiica sa. Maisha Karina a dat examenul de bacalaureat anul acesta și va pleca să studieze în străinătate. La ce facultate a fost, deja, acceptată Maisha Karina.

Mihai Gâdea, mândru de fiica lui. Maisha Karina va studia la o facultate prestigioasă din străinătate

Maisha Karina a trecut cu brio bacalaureatul, iar Mihai Gâdea este mulțumit de notele pe care le-a luat fiica lui. Mai mult, este și mai mândru de faptul că Maisha a fost acceptată la o facultate de top din Olanda. Acolo, tânăra în vârstă de 19 ani, va studia creative-business.

fiica lui mihai gadea 4

Foto: Mihai Gâdea și fiica lui

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat Mihai Gâdea pentru impact.ro

Maisha, pasionată de muzică

Dincolo de profilul pe care-l va urma la facultate, Maisha este pasionată de muzică și fotografie și chiar a scos o piesă, la un moment dat. Melodia se numește  „Voi aștepta” și a fost lansată împreună cu prietena ei,  Eva Sarah.

Cine este, de fapt, soția lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă Agatha Kundri la  vârsta ei - IMPACT

Foto: Mihai Gâdea și soția lui

Mihai Gâdea este pastor?

De-a lungul timpului, s-a vehiculat că Mihai Gâdea este pastor, dar acest lucru a fost infirmat de prezentator, care a spus că i-ar fi plăcut acest rol, dar doar tatăl este pastor în familia lui. Nu sunt pastor şi-mi pare rău că nu sunt. Mi-aş fi dorit să fiu. (….) Nu pot să fiu stânjenit pentru că tatăl meu este pastor. Faţă de părinţii mei am toată preţuirea”, a spus Mihai Gâdea într-un interviu.

Un alt copil de vedetă care va studia în Olanda este David, fiul Ancăi Serea.„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de bac ! Te iubesc , David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândra mama de tânăr baiat admis cu nota 9:60 la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa.🙏. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza . Îți voi fi mereu alături ( știi tu, no matter what) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și sa te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David ❤️! @davidserea #proudofyou”, a scris Anca, pe pagina ei de Instagram.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com