MIHAI MITOȘERU, INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. PREZENTATORUL A SLĂBIT 10 KILOGRAME

Mihai Mitoșeru se află în a 13-a zi de carantină, după ce a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Acesta trebuie să mai stea în casă până la începutul săptămânii viitoare. Deși nu se simte tocmai bine, prezentatorul se bucură că a contractat o formă ușoară a bolii.

Mihai Mitoșeru a avut simptomele unei răceli. Nu și-a pierdut mirosul și nici gustul, însă a avut nasul înfundat și mici dureri de cap în primele zile.

”Salutare tuturor! A 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14, chiar dacă trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Nu asta e problema, cel mai important este că mama e bine, n-are nimic, n-a luat. Important este că eu sunt bine, am avut o formă foarte ușoară. Aveți grijă, mare grijă! Cu toate că eu am avut grijă și tot am luat, în sensul că nu m-am văzut cu nimeni, am purtat mască, m-am spălat de mi-am luat pielea de pe mâini și tot am luat.Dacă e să iei, iei. E adevărat că după un an de zile am luat. Important e că există forme ușoare, pur și simplu am avut nasul înfundat, atât. Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut muschii, nu m-a durut nimic. Am simțit, în sensul în care te trezești un pic cu o răceală. Te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul.La mine au trecut aproape toate, a rămas doar nasul care mă ia mereu pentru că am o deviație de sept. În timpul ăsta, în primele zile am simțit ceva ciudat în corp. Norocul meu este că mama este bine, deci stați liniștiți. Toată lumea mă întreabă mă întreabă asta”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru nu a contractat virusul

Din fericire, mama lui Mihai Mitoșeru nu a contractat virusul. Actrița suferea de o tumoră benignă-meningiom, la nivelul creierului și a fost operată. În momentul de față, starea ei de sănătate este una bună, lucru care îl bucură pe prezentator.Stresat din cauza mamei sale și îngrijorat să nu pățească ceva, Mihai Mitoșeru a slăbit 10 kilograme.

”În fiecare zi, din jumătate în jumătate de oră, o sunam pe mama să o întreb dacă e bine. Am fost foarte stresat, am slăbit 10 kilograme. Iată dieta cea mai bună, se numește stres. În trei luni de zile de când am aflat ce s-a întâmplat, că mama s-a operat, eu am slăbit 10 kilograme. Dieta cea mai bună, nu v-o recomand.

Mi-am dat seama că există Dumnezeu pentru că mă gândeam de ce toate, acum apare COVID exact când mama a ieșit din spital. Uite că mama nu are nimic, uite că eu sunt bine și Dumnezeu e acolo sus și se uită la noi”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com