MIHAI MITOȘERU ÎȘI DOREȘTE ÎMPĂCAREA CU FOSTA SOȚIE!? CE DETALIU L-A DAT DE GOL CĂ O VREA ÎNAPOI PE NOEMI

S-au iubit cu mare patos, dar au decis, la un moment dat, să pună capăt căsniciei. Cu toate acestea, se pare că Mihai Mitoșeru nu poate să o uite deloc pe fosta soție, Noemi, așa că a făcut un gest care ar putea fi extrem de ușor de interpretat.

Mihai Mitoșeru pare că îi duce dorul fostei sale soții. Pe rețelele de socializare, acesta a publicat două story-uri în care apare alături de Noemi, în vacanțele în care obișnuiau să fie extrem de fericiți.

Fanii lui Mihai Mitoșeru s-au întrebat, la momentul respectiv, dacă nu cumva acesta este un semn al faptului că vrea cu orice preț să se împace cu Noemi.

„Niște oameni normali vorbesc, mai ales după 14 ani de relație.

La un moment dat, în viziunea ei, eu păream vinovat pentru tot ce se întâmpla rău în viața ei. Nu am putut, din păcate, trece peste starea asta a ei, am încercat să o ajut. Am rămas fără soluții, după ce am încercat un an și jumătate. N-aș putea spune că am rămas prieteni, am avut o relație frumoasă și puternică, cu sentimente intense. După o iubire așa mare este greu să rămâi doar prieten.

Îmi doresc să ajungem să comunicăm normal, într-o zi…”, a spus Mihai Mitoșeru, acum ceva timp.

Mihai Mitoșeru, o nou relație după desprțire

Deși mama lui Mihai Mitoșeru speră și susține că va exista o împăcare, bărbatul s-a afișat alături de o altă prezență feminină după despărțirea de Noemi. Însă Camelia Mitoșeru a declarat că acest lucru a fost normal și că fiul ei nu a căutat niciodată o altă femeie cât timp era implicat într-o relație.

Rămâne de văzut dacă Mihai Mitoșeru și Noemi își vor găsi din nou drumul unul spre altul sau dacă este vorba doar despre o relație de prietenie, bazată pe respect, pe care cei doi au reușit să o mențină și după divorț.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com