Mihai Neșu, progrese remarcabile la 9 ani de când a rămas în scaun cu rotile

Mihai Neșu continuă să fie puternic și ambițios, reușind să facă progrese uriașe la mai bine de 9 ani de la accidentul care l-a imobilizat în scaun cu rotile.

Fostul fundaș de la Steaua este mulțumit de fizioterapia pe care o face zilnic de foarte multă vreme, în ciuda faptului că medicii nu credeau în șansele sale de recuperare.

A găsit puterea de a merge mai departe

La 9 ani de cand a ramas in scaunul cu rotile, Mihai Nesu a dat vestea. “Cu ajutorul lui Dumnezeu..Sportivul poreclit „Bichonul” este nevoit să folosească scaunul cu rotile, dar acest lucru nu l-a împiedicat să facă ceea ce-i place. Fostul fotbalist a mărturisit în cadrul unei emisiuni de la Digi Sport că a reușit să folosească parțial mâna dreaptă, dar și alte părți ale corpului.

Fostul fundaș a găsit puterea de a merge mai departe, deși recunoaște că primii patru ani au fost extrem de grei și chiar a intrat în depresie. A reușit să depășească aceste momente grele datorită unui călugăr de la muntele Athos, felul său de a gândi schimbându-se radical.

Mihai Neșu face progrese uriașe la 9 ani de la accidentarea care l-a paralizat

De asemenea, Mihai Neșu a mărturisit că în ultimii patru ani a început un antrenament riguros pe care nu-l ratează. Fostul fundaș a învățat să scrie cu gura datorită unei tablete speciale pe care face în fiecare zi cerculețe, bețișoare și linii exact ca la școală.

Sursa: stiriromania.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com