Mihai Petre ascunde o dramă cutremurătoare. Ce i s-a întâmplat fostului jurat de la „Românii au talent”

Mihai Petre este o figură foarte cunoscută în țara noastră, el fiind un dansator de succes și mai mult, are chiar și o școală de dans alături de soția lui. A fost mulți ani jurat la emisiunea „Românii au talent”, însă puțini știu că a trecut printr-o dramă ce i-a marcat întreaga viață

Drama lui  Mihai Petre. A trecut prin clipe de coșmar

Pasiunea pentru dans a luat-o de la el, iar de la vârsta de doar 8 ani, Mihai Petre a început deja să danseze. Cariera lui s-a conturat rapid, însă tatăl lui nu a mai fost în viață să îl vadă atingând culmile succesului.

Tatăl lui Mihai Petre a murit din cauza unui cancer.

„Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni a căzut ca un trăsnet. Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste, cancer pulmonar. Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, povestea Coca Petre, mama lui Mihai Petre.

„Era cel mai fericit când îl vedea pe Mihai pe ringul de dans. A fost ultimul spectacol pe care l-a văzut cu el. Pe data de 11 aprilie el a plecat dintre noi. Îmi aduc aminte absolut toate detaliile acelor zile. Cu o zi înainte ca el să moară, Mihai era plecat cu un spectacol în țară. Știu că în data de 10 aprilie Mihai a sunat pe telefonul lui Marian. Am răspuns eu, pentru că el dormea. I-am spus că se odihnește și m-a rugat să nu-l trezesc. A doua zi, dimineața, soțul meu a fost răpus de boală. Azi, în familie, când vorbim despre el, se așterne un fel de liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Știm că de acolo, de Sus, el ne veghează și ne ocrotește cu bunătatea lui”, a mărturisit mama lui Mihai Petre, juratul de la “Românii au talent”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com