ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce se va întâmpla cu zodiile în anul 2018 și la ce trebuie să se aștepte nativii, încă de la începutul acestei perioade.
Mihai Voropchievici a dezvăluit, mai întâi, ce semnifică anul acesta din perspectivă numerologică, iar ulterior a detaliat horoscopul european și chinezesc pentru 2018.
An universal doi, anul viitor. Ceea ce înseamnă o perioadă de pace şi linişte”, a spus Mihai Voropchievici.
Acesta a declarat că în plan economic apare un progres.
Întotdeauna, când sunt cifre feminine, doi, patru, şase, opt, aici există un surplus de finanţe. Investitorii colaborează pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.
„An favorabil căsătoriei, dar şi divorţurilor. Va fi, poate, record de divorţuri anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritară.
Ea va fi cea care alege. Apare altă preocupare pentru estetică, apar curente noi. O să fie o creştere fantastică”, a adăugat acesta.
“Anul următor este un an universal, cu ajutor, cooperare internațională, progrese, dar și probleme cu apa și benzina. Când spui an universal, toată lumea intră pe aceeași vibrație, vin investitori în colaborare”, a mai spus numerologul.
De asemenea, el a mai afrimat că 2018 este anul femeii, ceea ce înseamnă “infuzie de estetică, de modă și de frumusețe”.
“Va fi un an cu emoții puternice, țelul va fi reunirea spre progres și pace”, a concluzionat, la Antena 3, Mihai Voropchievici.
sursa: romaniatv.ro
Pentru o mulțime de oameni, este greu să reziste tentației unei fripturi bine gătite sau a unui hamburger suculent. În ciuda faptului că este plină de substanțe nutritive, carnea conține, de asemenea, o serie de toxine chimice naturale, grăsimi saturate și elemente care ne îngreunează digerarea. Alimentația bogată în carne poate duce la consecințe grave de la creșterea riscului de diabet la boli de inimă și chiar la cancer.
Iată 9 semne că sistemul dvs. digestiv nu procesează bine carnea și este timpul să vă reconsiderați dieta. Să vedem cât de multe dintre acestea ați experimentat.
Constipația
Cu toții avem sisteme digestive diferite și se bazează pe obiceiurile noastre genetice și alimentare. În funcție de tăierea cărnii, unele sunt destul de bogate în grăsimi. Grăsimile necesită mai mult timp pentru a fi digerate de organism și de aceea pot provoca indigestie a doua zi. Constipația poate fi rezultatul fierului ridicat care se găsește în mod normal în carnea roșie (carne de vită, carne de porc sau miel). În plus, carnea roșie are un conținut scăzut de fibre, ceea ce este esențial pentru mișcările normale ale intestinului.
Sfat: Unele studii arată că consumul excesiv de carne roșie poate crește șansele de a dezvolta cancer intestinal. Încercați să consumați carne roșie numai în cantități decente (100-200 g de două ori pe săptămână), cu o mulțime de legume sau cereale. Încercați să evitați să mâncați ficatul și rinichii. Treceți la fructe de mare sau la pui și alegeți carnea fiartă în loc de cea prăjită.
Simțiți mereu foame
Dacă simțiți foame tot timpul chiar dacă tocmai ați terminat o masă, aceasta poate însemna că ați avut prea multă proteină. Când nu aveți suficienti carbohidrați, zahărul din sângele corpului dumneavoastră coboară și nu produceți serotonină care reglează dispoziția, substanța chimică care vă face să simțiți foame.
Sfat: Dacă vă dați seama că simțiți mereu foame, încercați să gustați iaurtul grecesc cu fructe de pădure sau hummus cu crackere întegrale în loc de sandwich pentru prânz. Încercaţi să nu mai consumaţi carne pentru câteva zile, şi observaţi cum vă simiţiţi.
Cearcăne
Nu te înșela să presupui că cearcănele provin din lipsa somnului sau a oboselii. Se pare că nu digerarea corectă a cărnii poate întrerupe rutina de frumusețe. Dacă le observaţi des (mai ales în ziua după care mâncați carne), atunci este un semn că nu a fost digerată.
Exteriorul intestinului compromis permite particulelor de carne să treacă prin peretele intestinal și chiar în fluxul sanguin nedigerat și sunt considerați invadatori “străini”. Corpul va încerca să producă anumiți anticorpi pentru a elimina substanța străină, iar reacția la aceasta poate fi cearcăne, un simptom care este de obicei trecut cu vederea de către profesioniștii din domeniul sănătății.
Tensiune arterială crescută
Dacă aveți tensiune arterială ridicată, acest lucru poate fi un semn că este timpul să reduceți carnea. Carnea procesată și gătită conține un nivel ridicat de sodiu, deoarece este în mod normal vindecată, condimentată și conservată cu sare. În plus, pielea de pui și carnea roșie sunt bogate în grăsimi saturate. Toate acestea pot duce la agravarea hipertensiunii arteriale și chiar la dezvoltarea bolii coronariene.
Sfat: încercați să reduceți cantitatea de carne pe care o consumați, trecând mai degrabă la legume. Dacă nu puteți rezista, încercați să treceți la carne slabă și fructe de mare, deoarece acestea sunt în mod normal mai mici în grăsimi.
Respirația urâtă și mirosul corporal
citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro
Written by: admin