Mihai Voropchievici, despre numerologia casei. Numărul la care locuiți vă decide destinul

Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi de la noi din țară, a vorbit depre rolul pe care îl are numărul de la casă în viețile noastre. Este un semn important și acest număr chiar ne poate decide destinul. Vezi ce a explicat specialistul.

a

Cum ne influentează viața numărul de la casă

Numărul de la casă ar avea un puternic impact asupra noastră, așa cum a explicat celebrul numerolog Mihai Voropchievici. Conform specialistului, numărul casei se adună până când rezultă un număr de la 1 la 9. Rezultatul reprezintă numărul care ne indică multe despre noi.

Se spune că fiecare casă are un șarpe al ei, care o protejează și este un fel de duh al casei. Cei care au, de exemplu, numărul 1, sunt predispuși la stres, dispute, încăpățânare și agresivitate. Sunt foarte Ambițioși și de multe ori nu au niciun motiv să se încăpățânează, dar nu se pot abține.

Cât despre cei cu numărul doi, sunt oameni cărora le poți cere un sfat, toleranți, cu care te poți înțelege mereu. Cuplurile din astfel de case sunt blânde; iubitoare și pline de viață. Acest număr nu este deloc benefic pentru persoanele leneșe, lipsite de vlagă.

La numărul 3 locuiesc oamenii veseli, gălăgioși, care ascultă muzică pentru a auzi toată lumea. Sunt plini de viață si mereu puși pe distracție. Cel mai mult le place să fie in centrul atenției, să facă mereu ceva nou si să descopere oameni noi.

Cât despre numărul 4, indică un cămin ordonat, stabil, cu valori morale, în care se poate fonda o familie. Sunt oameni primitori, cărora le plac musafirii. De altfel, sunt persoane care au grija zilei de mâine și se concertează pe viitor.

Dacă stai la o casă cu numărul 5, retine că este greu să îți faci un cămin. E bun pentru burlaci, dar și pentru cuplurile care nu sunt statornice. Aici unul vine, altul pleacă, nu este nimic sigur, nu te poți baza pe astfel de oameni niciodată.

Ce indică numărul de la casă

La numărul 6 este o casă primitoare, un cămin cald, organizat și aranjat. Oamenii sunt buni, iubitori, responsabili, dau dovadă de respect. Ti-e mai mare dragul să îi vizitezi și sa stai în compania lor, pentru că ai ce discuta cu ei și sunt mereu acolo să te ajute.

La numărul 7 este casa liniștită a oamenilor singuri, nu știi ce e dincolo de ușa lor, cu ce se ocupă. Sunt foarte secretoși și niciodată nu fac gălăgie, nici nu se simte ca ar locui cineva acolo. Sunt cei mai buni vecini, dar când le vei cere ajutorul, nu îl vor oferi și poate că nici nu vor deschide.

La 8 este casa bancherilor, a banilor, a ambiției, aici sunt numai cei născuți să facă bani. Au o casă de lux, unde intri și rămâi cu gura căscată. Sunt atenți la detalii și se organizează după trend, vor să fie mereu în pas cu moda și să uimească prin tot ce fac.

Cât despre numărul 9, Voropchievici spune că este locul unde toți vin, casa oamenilor darnici, primitori, iubitori. Sunt foarte buni la socializare și le place să aibă prieteni.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com