Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru: Ce nu trebuie să facem de Crăciun. Cum vine norocul

Lidia Fecioru a spus, la Antena 3, că preferă brazii naturali în locul celor artificiali. „Nu simți aceeași energie dacă e artificial. Bradul natural vine cu energie, chiar dacă se usucă, energiile se păstrează (…) Nu contează cât de mare e. Oriunde îl pui e la fel. De multe ori, e bine să îl lași fără vârf. Nu conteaza culorile ornamentelor”, a spus Lidia Fecioru.

a

Mihai Voropchievici a completat, spunând că nu este bine să pui globuri negre în brad.

Cu privire la obiceiurile de Crăciun, Mihai Voropchievici a spus că trebuie să ai vâsc în casă dacă vrei să îți meargă bine.

Să nu lipsească din casă vâscul. Acel dăunător care crește pe salcie aduce noroc. Să vă sărutați sub vâsc partenerul pentru armonie, prosperitate”, a spus numerologul.

Voropchievici spune că nu este bine să dai nimic din casă de Crăciun și mai ales să nu dai bani de împrumut.

Lidia Fecioru a afirmat că este bine ca de Crăciun oamenii să ierte. „Să dăruiască cât mai multă iubire de Dumnezeu, să învețe să păstreze căldura și sărbătorile și atmosfera de familie”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com