Mii de francezi, dispersați cu gaze lacrimogene, după ce s-au îmbulzit pentru o super-ofertă la un magazin

Atraşi de super-oferta de la inaugurarea unui magazin, mii de francezi s-au îmbulzit în faţa acestuia, cu multe ore înainte de deschidere.

Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi, în loc să cumpere console de jocuri la o treime din preţul normal, s-au văzut împrăştiaţi de poliţie cu gaze lacrimogene.

Scenele s-au petrecut dis de dimineața într-o suburbie a Parisului. Pentru inaugurarea unui nou magazin al unei rețele cunoscute, s-a anunțat o super-oferta la console play station: doar 95 de euro, în loc de 300. Ispitiți, unii s-au așezat la rând de cu seară.

Însă mulțimea a luat asemenea proporții, încât reprezentanții magazinului au chemat poliția și au anulat deschiderea. Pentru că oamenii au refuzat să se disperseze, poltistii au folosit sprayuri cu gaze lacrimogene.

Chiar daca unii s-au încăpățânat să rămână în preajma magazinului, oferta specială pentru noua generație de console play station a fost retrasa.

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com