Minelli cucerește topurile internaționale și urcă pe #36 în Top 200 Shazam Global

Rampampam este una dintre cele mai ascultate piese ale momentului, reușind să trecă granițele țării imediat după lansare, cucerind milioane de oameni la nivel internațional în mai puțin de 2 luni. 

Minelli – Rampampam

Succesul piesei se remarcă și prin poziția foarte bună ocupată în topurile Shazam, cea mai importantă poziționare fiind locul #36 în Shazam Global. Pe lângă locul obținut în topul Shazam Global, piesa Rampampam a fost locul #1 în Shazam România, Dance Rusia, #3 Moldova și Global Dance, #4 Bulgaria, #82 Polonia. De asemenea, piesa se regăsește și în Topurile Shazam din Belarus, Armenia, Kazakhstan, Turcia, Grecia sau Germania. 

 Hit-ului lansat la mijlocul lunii martie a intrat și în topurile aplicațiilor de music sharing, fiind inclus în playlist-uri importante ale aplicației Spotify în țări precum Lituania (#1 All Genres Lithuania și Dance Lithuania), Ucraina (#2 Dance Ukraine), Rusia (#3 Dance Russia, #54 All Genres Russia), Armenia și Belarus (#6), Polonia, Letonia, Estonia, Slovacia și nu numai.

Pe Apple Music, piesa a cucerit Lituania, unde ocupă primul loc în All Genres Lithuania și Dance Lithuania. De asemenea este prezentă în Dance Ukraine (#2) și All Genres Ukraine (#15), dar și în Rusia (#3 Dance și #54 All Genres), dar și în teritorii precum Polonia, Slovacia, Bulgaria, Letonia, Estonia și lista poate continua.

Pe radio și TV, piesa este prezentă în topurile din Rusia (highest position 50), Ucraina (new entry, locul 44) și România (#5).

Sursa: Global Records

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com