Minerva trage semnalul de alarmă. Va avea loc fenomenul de care nu scapă nicio zodie

Planeta Mercur, care se află în Gemeni, va fi în cuadrat peste două zile, adică pe 6 iunie, cu Neptun în Pești. Află din rândurile de mai jos cum te va influența acest fenomen astrologic.

a

Mercur în cuadrat cu Neptun – cum sunt afectate zodiile

Astrologul Minerva ne-a declarat la ce trebuie să ne așteptăm pe 6 iunie având în vedere că va avea loc acest fenomen astrologic.

Mercur din Gemeni va forma un unghi de 90 de grade cu Neptun, care se află în Pești. Fiecare zodie va fi afectată în mod particular, căci trebuie să ținem cont de casele afectate din fiecare semn nativ. Iată ce ne-a spus Minerva!

„Se formează un unghi de 90 de grade. Cercul de 360 de grade se împarte la 4. Vor fi tensiuni foarte multe, trebuie să ne așteptăm și la așa ceva.

Pentru Gemeni, de pildă, cuadratura se produce pe carieră. Gemenii trebuie să aibă foarte mare grijă la cum își gestionează situația la locul de muncă.

Pentru Fecioare, de pildă, cuadratura pică pe studii și tot pe carieră. Știm că Gemenii și Fecioarele sunt guvernate de planeta Mercur”, susține astrologul Minerva.

Așadar, următoarea perioadă ne va arăta care sunt chestiunile la care suntem extrem de sensibili. Acest fenomen va scoate la iveală vulnerabilitățile fiecăruia.

Berbecii, Taurii, Racii, Leii, Balanțele, Scorpionii, Săgetătorii, Capricornii, Vărsătorii și Peștii, mai toate zodiile de altfel, trebuie să fie extrem de atente ce vorbesc zilele astea.

Horoscop săptămânal Minerva 3 – 9 iunie 2018 Integral pentru fiecare zodie

Orice cuvânt poate fi interpretat greșit, iar tensiunile pot apărea de unde nu ne așteptăm absolut deloc.

Sunt afectați cei care vor să facă salturi importante în carieră, dar și Fecioarele care studiază intens zilele astea. E recomandat să ne organizăm mai bine, să renunțăm la vicii, să încercăm să rezolvăm conflictele printr-o manieră originală, dar fără gâlceavă.

sursa:teotrandafir.ro

Remedii naturale și suplimentare pentru gestionarea anxietății și depresiei

Deplasarea peste orice tip de dependență poate fi extrem de dificilă. Din păcate, situația dvs. poate fi exacerbată și de sentimente de anxietate sau de depresie. După cum vă daţi seama, nivelul stresului, depresiei și anxietății pe care îl simțiți vă poate determina să cădeți din vagon dacă nu faceți pașii corespunzători pentru a ține totul sub control. Deși nu există nici un remediu magic pentru oricare dintre aceste probleme, puteți utiliza mai multe metode pentru a încerca să le reduceți.

Suplimente – Multe suplimente pot ajuta la reducerea multor tulburari, de la anxietate la stres. De exemplu, persoanele care au o deficiență de vitamina D pot deveni deprimate, deci este o idee bună pentru ei să adauge o formă suplimentară de vitamina D în rutina lor zilnică.
Terapia – Psihoterapia implică discutarea tuturor lucrurilor, de la sentimentele actuale, la alegerile de viață care au condus la situația actuală. În plus, această formă de consiliere se bazează pe ideea de a ajuta pacienții să dezvolte instrumente de coping mai bune, astfel încât să poată să se îndepărteze de cătușele depresiei. Psihoterapia nu este ușoară, dar oricine dorește este probabil să primească rezultate pozitive.
Exercițiu – Medicii și cercetătorii medicali știu de mult timp că una dintre cele mai bune modalități absolute de a elimina stresul și de a atenua simptomele depresiei ușoare este prin exerciții timp de 30 de minute pe zi; chiar și ceva la fel de simplu ca o plimbare vă poate oferi o imensă stimulare a dispoziției și vă va permite să continuați să lucrați prin procesul de recuperare fără să vă simțiți atât de împovărați de probleme emoționale.
Masajul – Mai multe studii au demonstrat că obținerea unui masaj poate reduce cantitatea de cortizol din organism, care este hormonul de stres. Masajul este, de asemenea, utilizat pentru totul, de la gestionarea durerii la tratarea insomniei. Interesant, cel putin un studiu a stabilit ca persoanele care sunt in prezent in curs de retragere de la alcool pot trece prin procesul mai rapid si mai eficient prin incorporarea de masaj intr-un program de detoxifiere.

Citirea – Dacă nivelurile de stres sunt mai mari decât de obicei, este o idee bună să iei cel puțin șase minute din zi și să le dedici citirii pentru plăcere. Cercetătorii au stabilit că acest lucru poate duce la scăderea nivelului de stres cu 68%, ceea ce reprezintă, de fapt, o reducere mai bună decât experiența oamenilor de a face o plimbare. Multe bloguri despre psihologie şi cum funcţionează creierul uman vă pot ajuta să înţelegeţi mai bine de ce vă simţiţi asa.
Ascultați muzică – Același studiu care a analizat proprietățile de reducere a stresului din lectură a constatat că muzica poate reduce stresul cu 61%. Rețineți că este mai bine să ascultați ceva calmant, dar este foarte probabil să obțineți cele mai bune rezultate alegând o selecție muzicală de care vă puteți bucura cu adevărat. Cu alte cuvinte, dacă muzica clasică te încruntă, atunci probabil că nu este cea mai bună alegere. Pe de altă parte, dacă aveți o apreciere pentru clasic, vă poate ajuta să scăpaţi de stres mai mult decât cântecul rock preferat.
Fiecare dintre sfaturile listate anterior vă poate ajuta să vă mențineți stresul, anxietatea și depresia, dar este posibil să fie nevoie să utilizați mai multe dintre aceste opțiuni pentru a face mai ușoară tratarea recuperării. Un exemplu bun ar fi includerea noti- tropică, exercițiul, citirea și ascultarea muzicii zilnic, însoțite de sesiuni de masaj și psihoterapie săptămânale. În cele din urmă, obiectivul dvs. ar trebui să fie acela de a face cât mai ușor posibil obținerea celor mai importante aspecte ale procesului dvs. de recuperare. Asigurați-vă că aveți o rețea de asistență disponibilă în orice moment și nu vă fie frică să întrebați dacă aveți nevoie de ajutor. Evitarea unui backslide este cel mai bun mod de a obține și de a rămâne treaz, dar nu petreceți niciodată atât de mult timp pe orice greseli percepute pe care le veți sfârși complet deraiind procesul. Continuați, iar eforturile dvs. de recuperare vor fi un succes!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com