Ministerul Sănătății ia în calcul vaccinarea obligatorie pentru anumite categorii. Cseke Attila: „O vom înainta în procedură de urgență”

Vaccinarea ar putea fi obligatorie pentru anumite categorii de persoane, iar în acest sens va fi depus un proiect legislativ care să fie înaintat în regim de urgență.

Ministrul sănătății anunță posibilitatea obligativității vaccinării pentru anumite persoane

Anunțul a fost făcut de ministrul interimar al sănătății, Cseke Attila, care a precizat că această inițiativă legislativă a fost deja pregătită, iar ea urmează să fie semnată în cursul zilei de miercuri de mai mulți membri ai Guvernului și Parlamentului.

„În Ministerul Sănătății s-a pregătit proiectul legislativ care prevede vaccinarea obligatorie a anumitor categorii profesionale.

Având în vedere faptul că între timp Guvernul a devenit interimar, vom promova proiectul ca inițiativă legislativă.

Mâine, mai mulți membri ai Guvernului și parlamentari vor semna această inițiativă legislativă și o vom înainta în procedură de urgență”, a precizat ministrul Cseke Attila.

Ce nu a precizat ministrul este ce categorie de persoane este cea vizată, pentru că, așa cum am precizat, măsura nu îi privește pe toți cetățenii, ci doar pe unii dintre aceștia.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Florin Cîțu anunța și el posibilitatea vaccinării obligatorii pentru anumite persoane

Această măsură a vaccinării obligatorii a fost anunțat sau discutată de mai mulți oficiali și inclusiv premierul Florin Cîțu a vorbit despre ea, în urmă cu câteva zile.

Totuși, chiar acesta preciza că este o măsură complicată pentru că trebuie stabilite niște sancțiuni și a dat chiar exemplul dosarelor penale.

De asemenea, și situația medicilor i-a pus în dificultate pe oficiali. Astfel, prim-ministrul demis preciza că trebuie să existe niște măsuri pentru cei care nu se conformează deciziei, dar nu se știe care pot fi acestea.

Mai mult, Florin Cîțu spunea că putem asista chiar la concedieri în rândul medicilor, iar România nu și le poate permite având în vedere dimensiunea valului patru al pandemiei.

„Ce facem cu cei care refuză vaccinarea? Ce decizie luăm? Sancționare salarială, desfacerea contractului de muncă, este penal? E ușor să vii cu vaccinarea obligatorie, dar vreau să știu ce facem după aceea, ce vom face?

Sunt multe decizii în România cu amenzi, care de cele mai multe ori sunt ignorate.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com