Ministrul Britanic, totul despre atacul Rusiei asupra NATO. Rachete rusești ar putea ajunge în țările-membre - RADIO FX NET

Ministrul Britanic, totul despre atacul Rusiei asupra NATO. Rachete rusești ar putea ajunge în țările-membre

Războiul se desfășoară în Ucraina de aproape trei săptămâni și situația este tot mai grea. Trupele rusești lovesc din ce în mai dur și nu dau de înțeles că se vor retrage prea curând. Ministrul Britanic a făcut un anunț îngrijorător, din care reiese că există posibilitatea la Rusia să trimită rachete și pe spațiul NATO.

NATO, pregătită pentru război

Ministrul britanic al sănătăţii, Sajid Javid, a vorbit despre posibilitatea ca Rusia să atace NATO. Oficialul susține că nu este exclusă o astfel de lovitură, dar, cel mai probabil, acum nu se poate vorbi despre așa ceva și nu există acest pericol, cel puțin pentru moment.

Oficialul britanic a precizat că Alianţa nord-atlantică va reacţiona dacă se întâmplă acest lucru. Orice reacție din partea Rusiei, prezența unui singur rus pe teritoriul vreunei țări-membre a alianței, înseamnă, în mod clar, război. Ministrul susține că NATO a avertizat deja Rusia cu privire la ce se va întâmpla dacă nu stă departe de ea.

“Nu este imposibil… dar încă cred, în actuala etapă, că este foarte improbabil. Le-am comunicat foarte clar ruşilor, chiar înainte de începutul acestui conflict, că şi dacă un singur vârf de bocanc rus calcă pe teritoriul NATO, acest lucru va fi considerat act de război.” a declarat Javid pe BBC.

Rusia a atacat aproape de Polonia

Polonia este și ea membră NATO și Rusia a atacat de curând la granița sa, la mai puțin de 30 de km depărtare. Mai exact, forţele ruse au bombardat duminică o bază militară în regiunea Liov, chiar din vestul Ucrainei, situată la 25 de kilometri de graniţa cu Polonia. Deși părea ferită de conflict, se pare că trupele rusești nu au ezitat să lovească și acolo.

„Ocupanţii au efectuat un atac aerian asupra Centrului internaţional pentru menţinerea păcii şi securităţii. Conform informaţiilor preliminare, ei au lansat opt rachete”, a informat administraţia regională din Liov.

Această bază este foarte importantă pentru NATO, având în vedere că acolo se desfășoară exerciții militare. Ar fi fost lansate acolo opt rachete, care au provocat pagube mari, deși nimeni nu se aștepta la un atac în acea zonă.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com