Ministrul Economiei, vești bune pentru români. Alocațiile copiilor vor fi dublate, iar pensiile vor creşte cu 46 la sută

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, este încrezător că România va depăși cu bine criza provocată de pandemia de coronavirus. Aceasta a declarat că alocațiile și pensiile vor crește, precizând și când se va întâmpla acest lucru.

Deși există specialiști care anunță că întreaga lume se va confrunta cu o criză financiară majoră în urma pendemiei de coronavirus, în România, ministrul Economiei, Virgil Popescu, este optimist și chiar a anunțat că pensiile și alocațiile vor crește în următoarea perioadă. 

Când vor crește alocațiile copiilor și pensiile?

Ministrul Economiei vine cu vești bune pentru români. Virgil Popescu a precizat că până în anul 2022 alocațiile copiilor vor fi dublate, iar pensiile vor crește cu 46% până în 2024. Ministrul Economiei a ținut să amintească faptul că toate aceste creșteri ar fi trebuit să fie aplicate mult mai devreme, însă criza sanitară provocată de noul coronavirus a împiedicat asta, având în vedere că 2020 a fost un an cu foarte multe cheltuieli la bugetul de stat. 

. .

„Până în 2022 vom dubla alocaţia copiilor şi trebuie să se ştie, PNL este singurul partid care a mărit alocaţiile copiilor de-a lungul timpului. Ultima dată eram în Parlament, la Legea bugetului, dacă îmi aduc aminte, în 2018, când acel amendament al colegului meu, Robert Sigartău a fost aprobat, introdus în buget, în ciuda opoziţiei PSD şi s-au dublat alocaţiile copiilor atunci. Acum am mărit din nou cu 20 la sută alocaţiile copiilor şi le vom dubla până în 2022. Nu putem compara mere cu pere. Suntem într-un an în care avem o criză sanitară puternică, cheltuieli foarte mari de la bugetul de stat şi ca să faci o cheltuială, trebuie să ai un corespondent şi din venit. Nu ai venituri în buget, trebuie să te împrumuţi, trebuie să te gândeşti să te împrumuţi astfel încât să nu deraiezi de pe şine şi să nu ajungi cu un deficit excesiv bugetar, chiar dacă la ora actuală este deficit peste tot.

Pensiile le-am mărit cu 14 la sută în acest an. E adevărat, iar am fost acuzaţi de PSD că premierul a spus la începutul anului că le vom mări cu 40 la sută. Da, dar în ianuarie, când a declarat premierul, toţi credeam acest lucru şi îl făceam, dar a venit criza sanitară, a venit această nenorocire asupra întregii omeniri şi nu a mai fost posibil. Dar, aşa cum am promis, în 2024 pensiile vor creşte cu 46 la sută.”, a precizat Ministrul Economiei, Virgil Popescu, potrivit stirileprotv.ro .

Sursa: kanald.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com