Ministrul Educației anunț despre reînceperea școlii și examenele naționale

Ministrul Educației, Monica Anisie a făcut o postare pe Facebook prin care a anunțat pe toată lumea că în scurt timp va o decizie în legătură cu reînceperea anului școlar și examenele naționale.

Ministrul Educației anunț despre reînceperea școlii și examenele naționale

Ministrul a ținut să precizeze că există multe știri false în spațiul public și le recomandă tuturor elevilor și părinților să se informeze numai din surse oficiale și sigure. Ea a ăndemnat pe toată lumea să aibă încredere că în scurt timp vor veni vești oficiale despre anul școlar.

„În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenţi şi mai înţelepţi şi să nu credem orice ştire falsă!!! Dragi elevi şi studenţi, stimaţi colegi, fiţi atenţi că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false! Nu vă lăsaţi manipulaţi şi informaţi-vă din surse oficiale! Vă rog să aveţi încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vom putea relua cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei/dizertaţiei/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc”, menționează ministrul Monica Anisie în mesajul său, citat de Agerpres.

Ministrul subliniază că toate aceste decizii privind reînceperea școlii și examenele naționale pentru următoarea perioadă „depind de evoluţia pandemiei de COVID-19„.

„Cum bine se ştie, toate acestea depind de evoluţia pandemiei cu COVID-19!! Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranţă şi sănătoşi!”, a mai adăugat ministrul Monica Anisie.

sursa : rol.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com