Ministrul Muncii a anuntat data de la care pensionarii ar putea beneficia de pensii marite

Violeta Alexandru, a spus ca pensiile vor creste in perioada urmatoare. Ministrul Muncii a precizat ca majorarea pensiilor se va face, cel mai probabil, la 1 septembrie.

a

”Prin caledar inseamna o abrodare responsabila pe care Guvernul o are. Am lucrat in fiecare zi ca sa incercam sa sprijinim economia, agentii economici, pe angajati. Nu a fost o perioada usoara, am incercat tot ce este posibil pentru a ajuta economia. Daca prin calendar intelegem o evaluare, colegii de la Minister termina evaluarea primelor sase luni ale anului. ” , a declarat ministrul Muncii.

”Ma ingrijorez cu privire la respectarea protectiei angajatilor” , a mai spus Violeta Alexandru.

”Vom avea o crestere a pensiilor, nu ma eschivez. Nu imi place sa speculez, se fac toate eforturile in echipa ministerul Finantelor. Intentia noastra nu este sa pacalim pe nimeni, vom pune cifrele pe masa. Ne dorim o crestere, suntem responsabili pentru acest an si pentru anii care vor veni.” , a continuat ministrul.

Ministrul Muncii, data posibila a cresterii pensiilor, 1 septembrie.

”Va fi o crestere, mai sunt cateva zile de analize finale, de rafinerii. In momentul acela vom avea o proiectie asupra cifrelor pe care le vom avea. Urmeaza o perioada in care va fi rectificarea bugetara, cel mai probabil de la 1 septembrie va fi o crestere” , a mai spus Violeta Alexandru.

Sursa: fabricatinromania.info

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com