Mioara Velicu și-a pregătit locul de veci. Motivul halucinant pentru care a luat această decizie: “Nu vreau să fiu o povară!”

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară a ajuns la venerabila vârstă de 77 de ani, dar încă are o mare putere de muncă și își dorește să stea cât mai mult timp pe scenă. Cu toate acestea, este pregătită pentru ce este mai rău, motiv pentru care și-a aranjat și locul de veci.

a

Mioara Velicu, pregătită pentru ce e mai rău

Mioara Velicu este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Interpreta de muzică populară a ajuns la venerabila vârstă de 77 de ani și se teme pentru viața ei, mai ales în aceste vremuri extrem de dificile pe care le trăim. Astfel, a luat o decizie extrem de importantă.

Mioara Velicu și-a pregătit deja locul de veci, după ce s-a gândit bine în acest sens. Artista susține că s-a gândit să nu devină o povară pentru apropiați atunci când își va da ultima suflare, astfel că a luat deja măsuri pentru a se asigura că fiicelor sale le va fi mai ușor atunci, când va avea loc tragicul eveniment.

Deși este puternică și nu are probleme grave de sănătate, se teme pentru viața ei și se gândește la ce este mai rău. În plus, a vrut să investească propriii ei bani în mormânt, pentru a nu le băga pe fiicele sale la cheltuieli. Susține că nu s-ar supăra dacă acestea ar duce-o la un azil de bătrâni când va ajunge în situația de a fi greu de îngrijit.

„În locul de veci trebuie investit. O casă se devalorizează. Dacă cumva se întâmplă ceva mă îmbolnăvesc și cad la pat, să nu las copiii să se chinuiască. Le-am zis să mă ducă la azil, nu vreau să fiu povara lor, dar nu cred că o să facă fetele mele asta”, a spus Mioara Velicu în urmă cu ceva timp.

Artista suferă după soțul ei

Mioara Velicu suferă mult de când a rămas văduvă. Artista și-a pierdut soțul după mai bine de 35 de ani de când au fost împreună, ceea ce a reprezentat cea mai mare durere pe care a putut să o simtă vreodată.

De 8 ani de când fostul luptător nu mai este printre noi, artista nu și-a mai găsit liniștea, astfel că a început să se gândească serios la viața de apoi și la revederea cu soțul ei. Este optimistă și vrea să mai stea alături de fanii ei și de familie, dar nu se va întrista când va simți că îi vine sfârșitul, pentru că îl va revedea pe partenerul ei de viață.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com