Mirabela Dauer, probleme grave de sănătate. Cum a descoperit că are cancer

Mirabela Dauer este una dintre cele mai celebre artiste din țara noastră. Ea și-a conturat o carieră de succes în urmă cu mulți ani și a urcat pe unele dintre cele mai mari scene ale țării noastre, însă viața ei nu a fost mereu una ușoară. Pe lângă problemele în plan personal, artista s-a confruntat și cu probleme grave de sănătate. Ea a mers la emisiunea Vorbește Lumea, unde a vorbit despre cea mai grea încercare la care a fost supusă: a fost diagnosticată cu cancer.

Mirabela Dauer, diagnosticată cu cancer

Mirabela Dauer a vorbit la Vorbește Lumea despre cea mai grea perioadă din viața ei. Ea a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu trei ani, iar povestea ei este una extrem de tristă. Mirabela nu a vrut să vorbească până acum public despre această afecțiune, însă a intervenit acum pentru că vrea să scape de bârfele celor care au spus că este pe moarte, că zilele ei sunt numărate. Ea transmite tuturor că este bine și că luptă pentru sănătatea ei.

Mirabela a aflat că are cancer în urmă cu trei ani. Ea urma să meargă în America și, pentru a se asigura că totul merge bine, a decis să facă niște analize. Deși mai realizase un set de curând, a ținut morțiș să mai fie văzută încă o dată de medic. Analizele au ieșit bune, a fost identificată doar o infecție, însă la RMN, medicul a avut o surpriză neplăcută: Mira avea cancer la rinichi.

Medicul a încercat să-i dea pe ocolite această veste, însă Mirabela Dauer este o femeie puternică și a preferat să i se spună totul pe față. Ea a primit deschis această veste și și-a pus încrederea în medici, care s-au dovedit a fi niște profesioniști. La doar câteva zile de la punerea diagnosticului, Mirabela a urcat pe masa de operație cu mult curaj.

Intervenția a durat mai bine de 6 ore și a fost una complexă, fiindu-i extirpat unul dintre rinichi. Situația s-a complicat, pentru că boala era una avansată și se extinsese și la vezică, așa cum s-ar întâmpla în majoritatea cazurilor: “Doamna Mirabela, aveți un cancer foarte urât, foarte furios. Dumnezeu o să ne ajute și poate nu ajungem la chimioterapie”, au fost cuvintele dureroase pe care le-a auzit de la medic.

Totuși, Mirabela Dauer nu și-a pierdut încrederea și a urmat îndeaproape sfaturile medicilor. I-au fost scoși 52 de ganglioni, iar mai apoi a urmat tratamentul la vezică. A fost foarte optimistă, a avut încredere în medici și în Dumnezeu și a luptat.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

“Totul la mine s-a întâmplat cu sufletul deschis, cu o mare încredere în medici, cu o mare încredere în Dumnezeu și am zis că nu are cum, am atât de multe de spus, nu are ce să mi se întâmple.”, a declarat Mirabela.

Tratamentul continuă și în prezent, însă Mirabela se simte bine și este în continuare foarte încrezătoare. Cel mai mult a durut-o în această perioadă ignoranța celor din jur, care nu i-au dat nici măcar un telefon pentru a se interesa de starea ei de sănătate. Printre cei care chiar au fost alături de ea în momentele grele au fost și Fuego, Gabriel Dorobanțu sau Mioara Velicu.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com