Miracol: mama la 52 de ani! Marcela si Dorin si-au pierdut unicul fiu in tragedia de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a daruit o fetita! Cum arata Andreea

In octombrie 2015, sotii Marcela si Dorin Buca au trait momente cumplite! Si-au pierdut unicul fiu, pe Andrei, in varsta de 29 de ani, in incendiul din clubul Colectiv! Doi ani mai tarziu, cei doi au adus pe lume o fetita: pe Andreea!

a

O adevarata minune a avut loc in familia sotilor Buca! In anul 2017, s-a nascut fiica lor, Andreea, la doi ani dupa pierderea unicului lor fiu in incendiul de la Colectiv! Marcela avea 52 de ani, iar Dorin 56 in momentul in care a venit pe lume fetita!

Viața lui și a soției sale a mai prins un pic de culoare pe 30 martie 2017 când s-a născut sora lui Andrei, micuța Andreea Gabriela. ”Eu nu cred că eu, după acel accident, nu am mai fost eu! Cred că vreo 6 luni de zile n-am ştiut ce se întâmplă cu mine şi am trăit într-o ceaţă. Când mi-am revenit cât de cât, mi-am dat seama că ori mai avem un copil, ori încetăm să mai existăm”, a mărturisit Dorin Bucă pentru Antena3.

Faptul că Marcela Bucă a rămas însărcinată în mod natural și a dus până la capăt o sarcină la 52 de ani este aproape un miracol. În jurul vârstei de 40 de ani, femeia mai are aproximativ 3% dintre ovocitele cu care s-a născut, un număr teoretic insuficient pentru concepție. La polul opus, bărbații rămân fertili până la sfârșitul vieții, însă și în cazul lor apare riscul defectelor genetice cauzate de vârsta înaintată.

O femeie de 50 de ani poate rămâne însărcinată? Ei bine, o sarcină sănătoasă la această vârstă este aproape imposibilă. Doar 0,01% dintre sarcinile naturale pot apărea după vârsta de 47 de ani.

Cei doi soți au trimis analizele în China pentru a se asigura ca bebelușul din pântece se dezvoltă normal având în vedere că urmau să devină părinți după 50 de ani. De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril au primit vestea cea bună. Au aflat că vor avea o fetiță și că sarcina decurge normal. Pe 30 martie 2017, la ora 22:30, ora la care a pornit incendiul din Colectiv, a venit pe lume, printr-o operație de cezariană, Andreea Gabriela. Părinții au ales ca micuța să-i poarte numele fratelui său.

”Pentru mine Andrei este undeva plecat. Eu cred că el trăieşte undeva şi eu sper să mă întâlnesc cu el peste zeci de ani, după ce cresc fetiţa. Pentru că am o obligaţie faţă de ea. După acea haină neagră pe care am îmbrăcat-o la moartea lui Andrei, Dumnezeu ne-a dat o altă haină albă”, a mai spus Dorin, la un post de televiziune.

Soții Bucă sunt oameni foarte credincioși. Au construit o biserică, cea în care și-au dus copilul cel mare pe ultimul drum și și-au botezat fetița cea mică. Dorin Bucă obișnuiește să cânte la strană şi, de când s-a născut Andreea Gabriela spune că a început să cânte din nou din suflet ”Îți mulțumesc ție, Doamne!”

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie şi de mulţumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, a mărturisit Dorin Bucă pentru Digi24.

Macela Bucă a născut la 52 de ani prin cezariană, fără prea mari probleme. Pentru că este o fire sportivă, s-a recuperat repede după operație.

Andrei și Andreea seamănă foarte bine, după cum spun părinții. Au acelaşi păr, acelaşi mers, aceeaşi ochi. Cea mică este foarte isteaţă, face puzzle cu două mâini deodată, e un vis de copil. Dorin Bucă spune că ”deja se uită la tablourile lui Andrei, spune Andei, Dei. Se joacă pe lângă ele. Dacă vede că eu mă duc la tablou şi îi pup mâna, vrea şi ea. O să fie o legătură peste ani cu totul excepţională. Dar va fi greu să-i povestim. Va trebui să afle de la noi întâi.”

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com