Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Ce a simțit artistul după ce s-a vindecat de coronavirus

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Artistul a trecut prin momente de cumpănă după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Din fericire, Gabriel Cotabilă s-a vindecat, fiind fericit că virusul nu a făcut ravagii în trupul lui. Totodată, cântărețul a declarat că a trăit un adevărat miracol după ce s-a vindecat de COVID19.

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Ce a simțit artistul după ce s-a vindecat de coronavirus

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță. Gabriel Cotabiță, în vârstă de 65 de ani nu a scăpat de nemilosul virus care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Cu toate că a fost infectat cu noul coronavirus, artistul este fericit pentru că și-a revenit, susținând că s-a a trăit un miracol după ce s-a vindecat. Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță

Artistul este fericit că, la șase ani de când a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii l-au readus la viață, cadrele medicale i-au adus vești bune. Sunt foarte bine, după problemele din 2015, au dispărut sechelele de pe inimă, nici nu zici că am fost vreodată bolnav!”, ne-a declarat Gabriel. Artistul a fost internat pe 5 ianuarie 2021 la spital, cu simptome specifice coronavirusului, dar în prezent, acesta a anunțat că se simte bine.”M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate. M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, ne-a spus Gabriel Cotabiță.

Minunea trăită de artist după ce s-a vindecat de COVID19

După ce s-a externat, fiind vindecat de coronavirus, Gabriel Cotabiță a avut parte de o minune. Acesta nu a mai avut nevoie de ochelari ca să se uite la televizor, iar acest lucru nu și-l poate explica. ”Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a mai declarat Cotabiță.

Referitor la vaccinul anti-COVID19, Gabriel Cotabiță a declarat că abia așteaptă să facă vaccinul, acesta programându-se pentru prima doză. ”M-am programat, desigur, aștept să îmi vină rândul. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi strâmbăm din nas și să nu mai vrem să-l facem? Este singura soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți să nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării, dar de data asta nu-i de vină Biserica”, a mai spus Gabriel Cotabiță.

În 2015, artistul cu vocea de aur a trecut prin cele mai cumplite momente din viața lui. Acesta a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se adla la sala de sport, iar după o lună de stat în comă, artistul și-a revenit. Acum, la șase ani de la nefericitul eveniment, cântărețul a primit o veste minunată de la medici. La ultimele analize, Gabriel Cotabiță a aflat că nu mai are sechelele de pe inimă.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com