Mircea Badea a spus motivul real pentru care a plecat din Pro TV. Cerinţa de care nu a vrut să audă în ruptul capului

Mircea Badea este o emblemă pentru postul de televiziune Antena 3, dar puțini sunt cei care știu că acesta a lucrat la Pro TV. Iată care este motivul pentru care Mircea Badea a decis să plece din trustul Media Pro.

a

De ce a plecat Mircea Badea de la Pro TV

Mircea Badea a fost angajat pentru o perioadă de timp la Pro TV, chiar pe vremea când acesta era cel mai urmărit post TV din țara noastră. Totuși, acesta nu a stat prea mult acolo, pentru că dorințele lui și cele ale angajatorilor săi nu erau aceleași.

Astfel, cei de la Pro Tv i-au cerut lui Mircea Badea „să fie Ștefan Bănică Jr”, iar acest lucru nu i-a fost pe plac prezentatorului TV, care a decis să plece.

Așa el a ajuns la Antena 3, unde prezintă de ani buni emisiunea „În gura presei”. El plecase de la Antena 1, cu un risc major, după cum povestește Doina Gradea, pentru a fi angajat la Pro TV.

Mircea Badea s-a întors la Antena 1

Nu a durat, însă, mult și Mircea Badea a decis să se întoarcă iar la Antena 1. Iată ce a declarat aceasta:

„Am ieșit afară, am vorbit cu Teo (emoții pe mine), am întrebat-o ce e cu ei. Un fel de “scopul și durata vizitei”. Mi-a spus că vor să plece de la Antena pentru că nu mai pot lucra în condițiile de acolo și că vor în PRO TV să facă absolut orice este nevoie. Că au un contract extrem de dur care îi ține legați de acel post TV, dar că ei riscă totul și pleacă. Mi-a spus sec, cu o indiferență pe care rar i-am văzut-o, să ii trimit acasă că nu are timp de ei”, a povestit Doina Gradea, despre întâlnirea ei cu Teo și Mircea Badea.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com