Mircea Badea pariază la alegerile prezidențiale din SUA și speră să dea lovitura! Pe cine a pus prezentatorul o căruță de bani

Faimosul realizator TV, Mircea Badea, afirmă că nu putea sta departe de alegerile prezidențiale din SUA și a decis să se implice cu un pariu. El a pus 3.000 de lei pe actualul șef de stat de peste ocean.

Mircea Badea este un împătimit al pariurilor și nu ezită să își facă publice biletele pe care le joacă. Aproape de fiecare dată, el optează pentru pariuri riscante, cu cote destul de mari. Totuși, alegerile sale se dovedesc de multe ori câștigătoare.

În plus, prezentatorul de la Antena 3 alege să mizeze sume mari pe bilete, ceea ce îi asigură câștiguri imense.

Mircea Badea pariază pe Donald Trump la alegerile din SUA 

Alegerile prezidențiale din SUA se desfășoară pe 3 noiembrie în Statele Unite ale Americii. Scrutinul ține cu sufletul la gură întreaga planetă, iar acest eveniment nu avea cum să lipsească din oferta caselor de pariuri.

În prezent există doi candidați pentru Casa Albă: Donald Trump, din partea Partidului Republican, și Joe Biden, din partea Partidului Democrat. Surprinzător, Biden este văzut ca favorit de bookmakeri și a primit cotele cele mai mici (1,45 și 1,70), în timp ce Trump pleacă cu șansa a doua, cotele sale ajungând chiar și la 2,8.

Astfel, convins că Donald Trump va rămâne la Casa Albă, prezentatorul Mircea Badea s-a gândit că este momentul să își adauge niște bani în cont și a mizat 3.000 de lei pe victoria lui Donald Trump. Astfel, în cazul în care va câștiga, el va încasa suma de 8.400 de lei.

Mircea Badea a dat lovitura la meciul Norvegia – România

La jumătatea lui octombrie, Mircea Badea a hotărât să riște 2.000 de lei pe partida de fotbal Norvegia – România din Liga Națiunilor, opțiunea sa fiind „peste 1,5 goluri în meci”, la o cotă de 1,42. Cum norvegienii ne-au bătut cu 4-0, pariul i-a ieșit fără probleme, iar profitul a fost unul pe măsură: 840 de lei.

„În cazul în care vă întrebați dacă și ce am pus pe meciul cu România. Eu nu prea pun pe meciurile cu români. Acum a fost o excepție. Nu, pe Nadal-Djokovic n-am riscat nici măcar un leu”, a explicat la vremea respectivă Mircea Badea decizia de a paria pe meciul naționalei.

Sursa: prosport.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com