Mircea Solcanu și-a pierdut auzul din cauza tumorei de pe creier. Declarațiil dureroase: „Strivit de viață”

Mircea Solcanu, în vârstă de 46 de ani, traversează o perioadă dificilă, în urma mai multor probleme de sănătate, dar și greutăți în viața personală. După ce și-a pierdut destul de recent mama, fostul prezentator trece în prezent printr-o nouă cumpănă, pierzându-și auzul din cauza unei tumori pe creier. Iată declarațiile dureroase!

a

Mircea Solcanu se luptă de ceva vreme cu o serie de probleme de sănătate grave, care i-au pus în pericol calitatea vieții. Fostul prezentator TV povestea cu greutate, încă de acum câțiva ani, că tumora care i-a fost descoperită pe creier îi afectează mai multe simțuri, printre care și auzul, pe care se pare că l-a pierdut în cele din urmă.

Mircea Solcanu și-a pierdut auzul din cauza tumorei de pe creier

Mircea Solcanu a rămas cu traume fizice în urma operației pe creier pe care a suferit-o în urmă cu ceva vreme, la Viena. Fostul prezentator a dezvăluit că și-a pierdut auzul la urechea dreaptă, după extirparea tumorei care i-a fost descoperită, iar urechea stângă i-a fost de asemenea afectată.

Acesta a explicat că viața i s-a îngreunat și îi este afectată pe zi ce trece de lipsa auzului, iar din punct de vedere material, Mircea Solcanu este nevoit să se descurce cu o pensie de handicap în valoare de 760 de lei.

Greutățile nu l-au ocolit, se pare, în ultima perioadă. Fostul moderator TV a trecut prin momente dificile după moartea mamei sale, iar problemele sale de sănătate s-au agravat. După ce a rămas fără auz la urechea dreaptă, în urma extirpării tumorei, Solcanu a dezvăluit că a suferit un șoc după ce și-a pierdut și cel mai bun prieten, un câine credincios care îi alina singurătatea. Aceasta situație l-a lăsat aproape în întregime fără auz, după ce și urechea stângă i-a fost afectată în urma șocului.

„Trist și nervos și strivit de viață, dar respir. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă. Din cauza unui șoc provocat de furtul câinelui anul trecut mi-a scăzut auzul și la urechea stângă”, a declarat acesta pentru Ciao.ro.

Ce face Mircea Solcanu în prezent, după ce s-a retras de pe micile ecrane

Mircea Solcanu și-a găsit însă refugiul în studii și s-a retras în orașul natal. Fostul prezentator frecventează cursurile Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și se pregătește pentru spectacolul de licență. Totodată, acesta a mărturisit că nu regretă decizia de a ieși din lumina reflectoarelor, explicând că nu s-a mai uitat de 7 ani la televizor.

„Nu mai găsesc plăcerea în lucrurile care odată îmi plăceau. Încerc să îmi definesc alte lucruri de care să mă bucur. Însă până acum, în afară de credință și sufletul meu, nu am găsit, nu m-am uitat 7 ani la televizor, iar când am reînceput să mă mai uit, constat că nu îmi va lipsi nici în următorii 7. În această perioadă scriu la lucrarea de licență, învăț poezii și pregătesc un moment pentru examenul de licență și repet la spectacolul de licență. În iunie-iulie termin”, a mai adăugat Mircea Solcanu, pentru sursa anterior menționată.

colaj foto cu mircea solcanu

Mircea Solcanu a fost diagnosticat cu cancer la cap în urmă cu 9 ani. A suferit atunci o intervenție chirurgicală complicată, în urma căreia a rămas cu sechele. S-a pensionat ulterior pe caz de boală, după ce s-a confruntat cu dureri, stări nervoase și a fost sfătuit să ajungă la neurolog.

sursa: https://a1.ro/showbiz/vedete/mircea-solcanu-sia-pierdut-auzul-din-cauza-tumorei-de-pe-creier-declaratiil-dureroase-strivit-de-viata-id1088118.html

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com