MIRELA BANIAȘ, INFECTATĂ CU COVID-19. FOSTA CONCURENTĂ DE LA INSULA IUBIRII: ” ERAM UNA DINTRE ACELE PERSOANE CARE NU CREDEAU … „

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a fost depistată pozitiv cu Covid-19. Recent, Mirela Baniaș a recunoscut faptul că absența de pe rețelele de socializare din ultima vreme a fost cauzată de această infecție. Mai mult, aceasta a povestit și simptomele cu care s-a confruntat, dar și faptul că nu credea în existența acestui virus. 

După ce a fost asaltată cu întrebări venite din partea fanilor, Mirela Baniaș a recunoscut faptul că a fost infectată cu SARS-COV2. Bruneta a dezvăluit că a avtu noroc de o formă ușoară a bolii, însă chiar și așa, acest lucru a făcut-o să creadă că este un virus cât se poate de real. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a povestit pe Instastory câteceva despre experiența pe care a trăit-o în ultima perioadă.

„Da, am avut și am trecut cu bine cu ajutorul lui Dumnezeu. Vă doresc multă sănătate!’, le-a răspuns Mirela fanilor.

Mirela Baniaș: „Vă rog să fiți precauți. Nu e de glumă … „

Pe lângă faptul că a recunoscut că s-a confruntat cu această problemă de sănătate, Mirela a povestit și ce simptome a avut.

„Oboseală, lipsă de gust și miros, tuse, dureri de mușchi, de cap. Însă, vă rog să fiți precauți și să respectați regulile de igienă și să purtați mască. Nu e de glumă! Eu eram una din acele persoane care nu credeau!’ , a mărturisit Mirela Baniaș.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii este de nerecunoscut

După ce a părăsit emisiunea, Mirela Baniaș a suferit o serie de transformări. Nu ne referim doar la cele emoționale, ci și la cele fizice. Bruneta a recunoscut că a apelat la ajutorul esteticienilor și o va face ori de câte ori va fi nevoie.

„Am doar acid hialuronic și lifting facial cu fire, o intervenție non-invazivă’ , a dezvăluit fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com