MIRELA VAIDA, DECLARAȚIILE CARE ZGUDUIE DIVORȚUL MOMENTULUI! CUM A AJUNS SĂ DOARMĂ ÎN PATUL SOȚULUI ANCĂI ȚURCAȘIU: „VREA SĂ ÎMI DISTRUGĂ FAMILIA”

Mirela Vaida a povestit un episod care are legătură directă cu Anca Țurcașiu și cu soțul ei, Cristian Georgescu. Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că a ajuns să doarmă chiar în patul actriței, fără să-și dea seama, după ce aceasta s-a oferit să o găzduiască pentru a se odihni pentru un alt spectacol pe care urma să-l susțină.

Mirela Vaida a dormit în patul soțului Ancăi Țurcașiu

Mirela Vaida a făcut declarațiile siropoase în cadrul unei emisiuni în care invitată a fost chiar Anca Țurcașiu. Cele două au rememorat momentul și s-au amuzat copios pe seama lui.

„Stati sa va spun poveste despre mine şi Anca Turcasiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu spectacolul „Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult. După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice „Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi”. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii.

La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice „Bună ziua”. La care el zice „Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?” Zic: „Ce am făcut?”. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice „Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice „E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă”, a povestit Mirela Vaida, amuzată de situație.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com