MIRELA VAIDA, DECLARAȚIILE CARE ZGUDUIE DIVORȚUL MOMENTULUI! CUM A AJUNS SĂ DOARMĂ ÎN PATUL SOȚULUI ANCĂI ȚURCAȘIU: „VREA SĂ ÎMI DISTRUGĂ FAMILIA”

Mirela Vaida a povestit un episod care are legătură directă cu Anca Țurcașiu și cu soțul ei, Cristian Georgescu. Prezentatoarea de la Acces Direct a mărturisit că a ajuns să doarmă chiar în patul actriței, fără să-și dea seama, după ce aceasta s-a oferit să o găzduiască pentru a se odihni pentru un alt spectacol pe care urma să-l susțină.

Mirela Vaida a dormit în patul soțului Ancăi Țurcașiu

Mirela Vaida a făcut declarațiile siropoase în cadrul unei emisiuni în care invitată a fost chiar Anca Țurcașiu. Cele două au rememorat momentul și s-au amuzat copios pe seama lui.

„Stati sa va spun poveste despre mine şi Anca Turcasiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premiera cu spectacolul „Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult. După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiaza eu aveam pauză, iar Anca zice „Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi”. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii.

La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice „Bună ziua”. La care el zice „Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?” Zic: „Ce am făcut?”. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vadă careva. Zice „Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice „E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă”, a povestit Mirela Vaida, amuzată de situație.

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE