Mirela Vaida, despre trauma vieții sale. Ce a pățit înainte de a deveni mamă pentru prima dată

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, care se bucură de mare succes de când a intrat în lumea televiziunii. Deși acum este o femeie fericită, împlinită și are o familie frumoasă, viața ei nu a fost mereu roz. Înainte de a avea primul copil, ea a trecut prin experiențe traumatizante, care au marcat-o pe viață.

a

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

Mirela Vaida este o femeie fericită, o prezentatoare TV de succes, care aduce zâmbetul pe buze celor care urmăresc emisiunea pe care o prezintă. Deși acum are o familie numeroasă, frumoasă, trei copii și un soț minunat. Cu toate acestea, vedeta a trecut prin două experiențe care au marcat-o complet, prin care nicio femeie nu și-ar dori să treacă.

Mirela Vaida a pierdut două sarcini înainte de a o avea pe fiica sa, Carla. Deși a suferit mult, nu a renunțat niciodată la dorința sa de a deveni mamă. Ea și-a dat seama că nu se pune problema de infertilitate, odată ce a reușit să rămână însărcinată, ci a avut parte de sarcini toxice, pe care organismul le-a respins pentru a evita complicațiile. Doi ani la rând a încercat să devină mamă și a făcut mai multe tratamente complicate.

Mirela Vaida a avut parte de o minune

Ea a luat aceste lovituri ca pe o lecție, care a ambiționat-o să lupte pentru a-și întemeia o familie. Mirela are acum 3 copii, este foarte fericită și simte că nu îi lipsește nimic. De altfel, nu elimină posibilitatea de a deveni mamă din nou, pentru că nu o sperie deloc gândul unei familii numeroase.

“În momentul în care tu rămâi însărcinată, dar pierzi sarcina, din varii motive, înseamnă că un prim pas a fost făcut, înseamnă că tu poți să rămâi însărcinată, şi ăsta e cel mai important lucru. Sunt sarcini toxice, pentru corp, pe care el le respinge, sunt sarcini extrauterine, aşa cum am avut şi eu una, şi era foarte periculoasă. Dumnezeu ştie foarte bine ce să ne dea şi poate că acele două pierderi de sarcină pentru mine au fost nişte pregătiri. ” , a declarat Mirela Vaida.

După ce a reușit să rămână însărcinată după multe tratamente, i-a fost recunoscătoare lui Dumnezeu și s-a rugat mult. Ea și-a dorit să-i aducă rapid pe lume și pe ceilalți copii, pentru a se asigura că nu se complică din nou situația.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com