MIRELA VAIDA, PUSĂ LA ZID! SIMONA GHERGHE, CERUTĂ LA ACCES DIRECT: ”INDIFERENT CÂT DE MARE E RATINGUL…

Emisiunea Acces Direct, de pe Antena 1, prezentată de Mirela Vaida, a strâns, în decursul timpului, multe păreri contra. Iar de multe ori, acestea au fost virulente, ajungându-se chiar până la jigniri. Viorel și Vulpița au fost principalele ținte, dar nici realizatoriii realityshow-ului nu au scăpat.

O internaută avea, însă, să amintească de Simona Gherghe, nimeni alta decât aceea căreia Vaida i-a luat locul. Într-o remarcă pe pagina oficială de Instagram a Acces Direct, femeia scrie că îi este dor de Simona Gherghe, care, după părerea ei, nu ar fi admis un asemenea spectacol jalnic, cu Vulpița și Viorel protagoniști. În același timp, ea îi îndeamnă pe cei de la Acces Direct să-i ajute pe cei doi care, peste noapte, au ajuns vedete.

”Încercați să faceți ceva constructiv. Să ajutați o familie care are cu adevărat nevoie de ajutor. Plimbați pe la munte, pe la mare niște copii care nici în poze nu au văzut aceste locuri. Nu-i mai țineți în emisiune, am înțeles că rating-ul e important, dar deja totul a devenit penibil. Nu vedeți că poporul s-a săturat de aceste personaje? Ce au realizat ei cât au stat în această emisiune?! Spun tot eu, ABSOLUT NIMIC! Aceeași oameni, dar cu „aere” deja. Mai bine i-ați învăța să se exprime corect, nu să-i plimbați. Mi-e dor de Simona. Ea sigur n-ar fi acceptat asemena personaje, asemenea poveste…i-ar fi expediat imediat, indiferent cât de mare e rating-ul”, a scris internauta ca reacție la o postare de pe Instagram.

Internauții, revoltați de spectacolul ”Vulpița și Viorel”, de pe Acces Direct, emisiune prezentată de Mirela Vaida

Sondajul făcut de emisiunea Acces Direct nu a avut efectul dorit de realizatori. Era vorba de plecarea la mare a Vulpiței și a lui Viorel”Cine se uită acum la peripețiile soților Stegaru la mare?”, a fost întrebarea alăturată imaginii cu Viorel și Vulpița pe faleză, la mare. Doar doi internauți au răspuns simplu: ”Eu mă uit!” Punct. Pentru că a venit replica majorității. ”Legați-vă un pietroi de gât și aruncați-vă în mare”, ”Au înviat din morți”, ”Nimeni. Doamne ajută că am scăpat de putorile ordinare”, ”Aruncați-vă în mare, să vă ducă în Bulgaria, să scăpăm de voi, putorilor, la muncă cu voi, jegurilor”, ”La sapăăă, mă!”, ”La muncă, leprelor! Doi ratați”, ”Acces din…”, sunt cele mai dure replici de pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Antenei 1.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com