MIRELA VAIDA SARE ÎN APĂRAREA SOȚILOR STEGARU, DUPĂ CE AU LANSAT PRIMA PIESĂ ÎMPREUNĂ: ”AU LUAT PÂINEA CUIVA, TALENTUL?”

Mirela Vaida sare în apărarea soților Stegaru, după ce au lansat prima piesă împreună. Prezentatoarea TV a răbufnit în direct și i-a criticat pe cei care îi judecă pe Vulpița și pe Viorel.

a

După ce piesa lor, ”Om bogat sau om sărac”, a avut un mega succes, cei doi soți s-au gândit să dea din nou lovitura. ”Câinii latră, Vulpea merge” este noua melodie a Vulpiței și Viorel și în două ore a strâns deja aproape 100.000 de vizualizări.

Cei doi se bucură de faimă, însă există multe persoane care îi judecă. Ba pentru că și-au lăsat fetița acasă și ei se bucură la maximum de traiul din Capitală… ba pentru că au primit oportunitatea de a se lansa în muzică.

Sătulă de gurile răutăcioase, Mirela Vaida a răbufnit și a sărit în apărarea soților Stegaru.

”Lumea e închistată în dușmăanie, răutate. Ce au făcut oamenii ăștia? Au luat pâinea cuiva, au luat cuiva talentul? Lumea se uită pentru relaxare, pentru entertainment (…) Nimeni nu a zis că îi promovăm că sa ii dăm exemplu… Acum, dacă li se propune să facă o piesă… câți ca ei ați refuza daca ati fi puși în așa situație?”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

Fetița soților Stegaru suferă din cauza lipsei părinților

Acum patru luni, Vulpiței i s-a împlinit cel mai mare vis, acela de a fi vedetă, după cum chiar ea mărturisea la „Acces Direct”. Dar, cum viața de vedetă presupune sacrificii, și Veronica Stegaru a fost nevoită să facă unul uriaș, acela de a-și lăsa fetița la Blăgești, în grija soacrei Ilinca, femeie care nu prea ar avea-o la suflet.

Fetița ar suferi în lipsa ei și a tatălui său, Viorel. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, micuța Maria plânge în lipsa părinților și întreabă zi de zi de ei, unde sunt și când vin acasă.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com