Mirela Vaida și-a spus varianta în scandalul pornit de Emily Burghelea

Mirela Vaida a început emisiunea de astăzi în forță, deși nu mai are asistentă tv. Ieri, Emily Burghelea și-a dat demisia și a plâns într-un live pe Instagram, după ce a mărturisit că Vulpița este bătută și toți colegii de la Antena 1 știu, dar ignoră acest lucru.

O fată nebună la care am ținut din tot sufletul

Mirela Vaida a descris-o la începutul emisiunii pe Emily ca fiind o fată nebună la care a ținut din tot sufletul, dar care face prostii ca orice om la tinerețe.

Emily a încercat din emisiune anterioară să facă adevărul public, dar prezentatoarea Acces Direct nu a lăsat-o, pe motivu că emisiunea se termină.

„Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta. Chiar nu pot să trec. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot…Chiar nu pot, Mirela, pentru că știu cum e cu chestia. Îmi este foarte milă de ea, vreau să o iau la mine acasă, să stea la mine”, a spus Emily la finalul emisiunii.

Mirela Vaida l-a lăsat pe Viorel să povestească tot ce s-a petrecut în weekendul trecut și de ce Emily a fost dată afară de fapt de la Acces Direct. Prezentatoarea a pus accent pe o greșeală imensă pe care ar fi făcut-o asistenta ei în weekendul care a trecut.

„Ce s-a întâmplat în căpșorul ei de 21 de ani ea știe, sper să nu regrete. Ce s-a întâmplat cu Emily ieri? De ce a avut această izbucnire. O să vă spună cei doi. Pentru că Emily a făcut ceva ce nu trebuie să facă în acest weekend. Nu e deontologic, nu e profesional. A încălcat niște reguli. Ea și-a pregătit ieșirea din decor aruncând cu mizerie într-o echipă care a iubit-o foarte mult pe această fată. A făcut un gest necugetat și când și-a dat seama că va fi trasă la răspundere, a făcut o scenetă de adio. Pe teatru e foarte bună.”, a povestit Mirela Vaida.

Viorel este cel care a povestit tot ce s-a întâmplat, cu lux de amănunte, iar Veronica a început să plângă de rușine.

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com