Mirela Vaida, transformată în urma atacului! Unde s-a dus cu familia: ”Am plâns mai tot drumul”

După atacul asupra ei, chiar în timpul emisiunii, Mirela Vaida se destinde acum cu familia sa, la munte. Weekend-ul era mai demult planificat, iar prezentatoarea a ținut să mulțumească celor care îi trimit mesaje de susținere, printr-o postare pe Instagram. Pe chip se poate vedea că este în continuare afectată de cele întâmplate și că a plâns neîncetat, așa cum confirmă chiar ea.

Mirela Vaida, transformată în urma atacului! Unde s-a dus cu familia: ”Am plâns mai tot drumul”

Mirela Vaida este în continuare șocată de ceea ce i s-a întâmplat. La câteva ore după ce a fost atacată, a făcut un Instastory în care i s-a văzut chipul schimbat din cauza spaimei și a plânsului. A precizat că a plecat la munte cu familia, deoarece avea deja planificat acest weekend. Prezentatoarea a mulțumit pentru mesajele de susținere și a reiterat faptul că situația nu este una înscenată. A mai spus și că a plâns tot drumul către munte.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii.”, a declarat Mirela Vaida pe contul de Instagram.

Mirela Vaida va oferi luni detalii despre subiect

Prezentatoarea Acces Direct a spus și că va veni în ediția de luni a emisiunii cu informații noi despre acest caz. A mai explicat că ușa laterală pe unde a intrat agresoarea care s-a năpustit cu un bolovan asupra ei, nu era păzită. Acolo, mulți dintre colegii Mirelei Vaida obișnuiau să iasă la țigară și să parcheze mașinile.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com