Mirela Vaida trece de la agonie la extaz. După o perioadă grea, o așteaptă o dublă-bucurie

Mirela Vaida a depășit tensiunea și neliniștile provocate de incidentul din platoul Acces Direct. Vedeta de televiziune este o femeie puternică și merge mai departe, indiferent cât de greu i-a fost și cât de mare a fost șocul. Trecând de la agonie la extaz, Mirela Vaida își va avea în familie o dublă-sărbătoare.

Dublă sărbătoare în familia Mirelei Vaida

Mirela Vaida are toate motivele să fie fericită! Își sărbătorește băiețelul, care a împlinit 2 ani, dar și nepoțelul care împlinește 5 luni. Vedeta de televiziune a anunțat la Acces Direct că va avea o zi importantă mâine, prilejuită de aceste două evenimente.

„Băiețelul meu face doi ani și tot mâine este botezul nepoțelului meu cel mai mic că face 5 luni. Deci e o zi importantă mâine”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Vaida atacată în direct

Mirela Vaida a trecut printr-o mare cumpănă, în urmă cu câteva săptămâni, când a fost atacată în direct. O femeie necunoscută, dezbrăcată complet, a intrat în platoul Acces Direct și a aruncat cu o cărămidă spre prezentatoare.

Din fericire, Mirela Vaida a avut prezență de spirit și s-a ferit la timp, din fericire.

„E un șoc emoțional pe care l-am trăit în aceste zile, nici nu m-am mai machiat, nu îmi arde de nimic. A fost un eveniment pe care nimeni nu a putut să îl anticipeze. Se putea întâmpla ceva cu adevărat dramatic. Nu sunt aici să conving pe nimeni, mulți cred că totul a fost o făcătură. Nu e frumos să spui nebună, dar așa este”, spunea Mirela imediat după atac.

Atacatoarea Mirelei fusese externată în urmă cu câteva săptămâni de la Spitalul Obregia. Mulți au crezut că incidentul a fost înscenat, însă nici vorbă de așa ceva. Mirela a spus că tot ce s-a întâmplat a fost cât se poate de real și a traumatizat-o. Ea a declarat că se teme pentru siguranța ei și că își dorește să poată crește sănătoasă cei doi copii ai săi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com