Misty a aflat: Andreea Bălan nu a divorțat de George Burcea, dar se „ține” după Keo

Andreea Bălan încă nu a divorțat de George Burcea, dar a început să îl urmărească pe Instagram pe fostul ei iubit, Keo. Ea și Keo au fost cap de afiș pentru o perioadă lungă, dar totul s-a terminat când a aflat că este înșelată. Deși pentru o vreme Andreea l-a blocat pe Keo pe toate rețelele sociale, recent a decis nu numai să îl deblocheze, ci și să îi aprecieze postările.

a

Misty a aflat: Andreea Bălan nu a divorțat de George Burcea, dar se „ține” după Keo

Povestea dintre Andreea Bălan și Keo s-a terminat cu un scandal imens și părea că nu mai este cale de împăcare. Totuși se pare că aceasta începe să își schimbe opinia. Deși căsnicia cu George Burcea i s-a terminat recent, aceasta a început să regândească relația dinaintea aceleia.

Nici fanii, nici apropiații nu o înțeleg. Deși tocmai s-a despărțit cu un mare tam-tam, scandaluri pe rețelele sociale și ofense mai directe sau mai voalate, Andreea pare că regândește anumite decizii.

Artista i-a dat unfollow și block actorului pe toate rețelele socializare. În perioada în care au fost certați, Andreea Bălan a declarat că nu vrea să discute despre problemele din căsnicie deoarece le-ar afecta pe cele două fetițe, Ella și Clara, conform Ciao.ro.

Mai nou, Andreea și-a întors atenția către fosta ei iubire, Keo. De aceea, după ce l-a blocat pe rețelele de socializare pe actualul soț, la scurt timp a început să îl urmărească pe fostul iubit. Aceasta a avut o relație de nu mai puțin 8 ani cu Keo și s-a despărțit când acesta a „călcat” strâmb cu Alexandra Pavel, aka Misty.

Deși pentru mai mulți ani nu a vrut să audă de el și îl ținea blocat pe rețele, Andreea este din nou interesată de acesta. Recent i-a dat follow, dar și like-uri la postările sale în care este singur. Fanii nu înțeleg dacă vrea să-și facă actualul soț gelos sau vrea doar să creeze un nou scandal distrugând căsnicia lui Keo.

Misty a ieșit în față și a făcut o declarație legat de recentul comportament al Andreei Bălan.

„Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină. Însă, dacă sunteți puțin atenți, există niște like-uri doar la acele postări în care Keo cântă la pian. Nu există like-uri la o postare cu Keo și Arya sau la o postare cu noi trei. Așadar, putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist.”

Pe Misty nu o deranjează like-urile Andreei Bălan și nu se teme pentru fericirea familiei sale.

Ce părere aveți despre asta?

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com