Mix între nou și consacrat: Giulia Jewlz și Criss Blaziny fac echipă pentru piesa „Străzile” - RADIO FX NET

Mix între nou și consacrat: Giulia Jewlz și Criss Blaziny fac echipă pentru piesa „Străzile”

Giulia Jewlz și Criss Blaziny fac echipă pentru „Străzile”, o piesă despre o relație plină de pasiune și dorință. Vocea adolescentină a Giuliei se îmbină cu mesajul foarte matur, caracteristic lui Criss Blaziny, astfel că rezultatul este o piesă care poate plimba pe oricine printr-o poveste de iubire. 

„Străzile” este o piesă despre orice cuplu unit de curiozitate și interes, o iubire ușoară, adolescentină, care durează mai mult decât oricine s-ar aștepta. 

„Străzile” este genul de piesă care trebuie să aibă un loc special în playlisturile noastre, pentru momentele acelea în care ne dorim să ne relaxăm și să visăm. 

„Mi-a plăcut mult piesa Străzile încă din primul moment în care am auzit-o, pentru că m-am regăsit în mesajul ei. Sunt adolescentă, așa că simt fiecare vibrație pe care piesa o transmite. Sper ca și voi să simțiți la fel. 

La filmările pentru videoclip, Criss Blaziny s-a hotărât să mi se alăture pe piesă, ceea ce este un vis devenit realitate pentru mine. Criss Blaziny este un artist pe care îl respect foarte mult, care a reușit să completeze piesa și să îi dea savoarea de care avea nevoie. Abia aștept să o auziți!”, a povestit Giulia. 

Colaborarea cu Criss Blaziny a fost una specială, în contextul în care artistul este și cel care a regizat videoclipul piesei. 

„E una din piesele pe care am știut de la început că mă potrivesc. În timp ce filmam clipul, mi-am dat seama că ar trebui să scriu o strofă. Așa am ajuns să editez clipul, iar, în paralel, să scriu versuri în capul meu”, a spus Criss Blaziny.

Piesa „Străzile” poate fi ascultată pe toate platformele digitale accesând link-ul următor: https://giulia-jewlz.lnk.to/Strazile

Giulia Jewlz, pe numele real Giulia Tabără, este o tânără artistă, în vârstă de 16 ani, care a câștigat pentru prima dată admirația publicului după apariția la Vocea României Junior, în 2017, și la Next Start, în 2014 si 2018. Giulia cântă de la vârsta de 4 ani și este de părere că nu se va opri niciodată. Prima piesă lansată de Giulia este „Apusul”, care poate fi ascultată pe toate platformele digitale.

Criss Blaziny este un artist consacrat, care adună milioane de vizualizări cu fiecare piesă lansată. În prezent, acesta îmbină pasiunea pentru muzică și cea pentru regie, fiind omul din spatele mai multor videoclipuri ale unor piese celebre din România. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale lui Criss Blaziny sunt „Au gust zilele” și “Delfinii” alături de Alexandra Stan, dar si “JCole”.

Giulia Jewlz x @CRISS BLAZINY – Strazile | Official Video https://www.youtube.com/watch?v=FtY7MjIHhJw#video_1

CREDITE

Giulia Jewlz x Criss Blaziny – Străzile

Muzică: Adrian Emanuel Radu, Ștefan Marin

Text: Alexandra Ruge, Criss Blaziny, Mark Stam

Editor: Roton Music Publishing

© & (P) 2022 ROTON MUSIC

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com