Modalitatea inedită prin care un medic italian și-a tratat semenii. A vindecat peste 100 de pacienți

Italia este într-o situație critică, spitalele și sistemul medical fiind în prag de colaps. Un medic italian a reușit, însă, să găsească o modalitate inedită de a-și ajuta semenii în plină pandemie de coronavirus. Iată la ce a recurs acesta și care s-a dovedit a fi rețeta miraculoasă de a vindeca peste 100 de pacienți confirmați cu covid-19.

a

Modolitatea inedită a unui medic italian de a vindeca pacienți cu coronavirus

Italianul Luigi Cavanna, medic oncolog din Piacenza, s-a alăturat colegilor săi de a lupta contra coronavirusului. El a ajuns să trateze pacienții la ei acasă pentru a nu-i expune altor riscuri inutile care s-ar ivi în spitalele arhipline.

Potrivit Euronews, medicul oncolog a reușit să salveze mai mulți pacienți infectați cu o rețetă proprie. Primul lui caz a fost un cetățean din regiunea Emilia-Romagna, care a sunat la serviciu de urgență, precizând că prezintă simptome asemănătoare noului coronavirus.

Care e tratamentul pe care medicul Cavanna îl aplică pacienților săi?

În urma apelulului, Cavanna și colegii săi s-au prezentat la reședința bărbatului pentru a-i efecta un test. În urma acestui test cu ultrasunete, medicul a decis să-i prescrie medicamente antivirale utilizate în genere în tratarea malariei, lupusului și a artritei reumatoide.

Tratamentul aplicat s-a dovedit a fi de succes și alți peste 100 de pacienți au avut parte de el. La toate cazurile, Cavanna și echipa sa s-au prezentat la reședința pacienților.

Cavanna spune că fiecăruia dintre pacienți i s-a dat un aparat prin care își puteau măsura saturația de oxigen. Astfel, toți au putut fi în control a stării lor. El spune că marea majoritate a răspuns bine la tratament și s-au recuperat la domiciliu. Acum, această schemă de tratament poartă numele de „modelul Piacenza” și a fost urmată și de alți colegi din regiunea sa. Tot mai mulți specialiști se arată interesați de invenția bărbatului.

sursa: Euronews

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com