MOMENTE DUREROASE PENTRU ANDREEA MANTEA. FIUL PREZENTATOAREI DE LA KANAL D, ÎN LACRIMI: „AM O ZI FOARTE GREA”

Împodobitul bradului este pentru fiecare dintre noi o bucurie mare, pe care o repetăm în fiecare an. Dar ce ne facem atunci când copiii nu înțeleg faptul că Sărbătorile s-au terminat și este timpul pentru a despobodi bradul de Crăciun? Andreea Mantea a trăit pe propria piele o experiență destul de dureroasă și și-a văzut fiul în lacrimi, din cauza unui astfel de eveniment.

a

Știe toată lumea că Andreea Mantea și fiul său, David, au o relație extrem de strânsă. Tocmai de aceea, cei doi vorbesc orice, iar micuțul înțelege absolut tot ce îi spune mama lui.

Cu toate acestea, despodobirea bradului a reprezentat un lucru dur și dureros pentru David, care nu s-a mai putut opri din plâns.

Fiul Andreei Mantea, în lacrimi din cauza despodobirii bradului

Ieri, cu puțin timp înainte de începerea emisiunii Andreei Mantea pe care o moderează la Kanal D, aceasta a povestit, cu lux de amănunte, tot ce s-a întâmplat atunci când a decis că este timpul să despodobească bradul. Nedorindu-și ca micuțul David să o vadă, pentru a nu suferi, vedeta s-a trezit de dimineață și a pus la cale întreaga operațiune.

“Am o zi foarte grea, trebuie  să scot bradul din casă. Pentru că este prea cald, pentru că a trecut prea mult timp și pentru că nu putem stă cu bradul împodobit până după Sfântul Ion. Dacă ar fi după David, ar trebui că până la Paște să stăm cu bradul în casă. Ideea este că nu pot să fac asta, am încercat să îl iau cu binișorul și nici nu vrea să audă de despodobitul bradului. Ne am trezit cu noaptea în cap, cât el încă doarme” a spus Andreea Mantea, anunțându-și intențiile încă din zorii zilei.

Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum s-a așteptat prezentatoarea, iar David a prins-o în fapt, în timp ce despodobea bradul. Micuțul a vărsat câteva lacrimi și cu siguranță i-a părut rău de faptul că nu mai are brăduțul, însă cu siguranță s-a bucurat atunci când a auzit care este, de fapt, intenția mamei lui: aceea de a-l planta în grădina casei lor!

Sursa: ca cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com