MOMENTE INCREDIBILE SURPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE! ÎNTÂLNIRE LA MIEZ DE NOAPTE ÎNTRE REPREZENTANȚII LEGII ȘI CLANUL DUDUIENILOR

De la moarte liderului Clanului Duduianu, Emi Pian, au început să apară tot felul de informații potrivit cărora oamenii legii susțin interlopii și îi favorizează de multe ori. Lucru certificat și de absența sancțiunilor în cazul înmormântării lui Emi Pain, chiar dacă numeroase reguli au fost încălcate.

Potrivit adevărul.ro, ofiţeri de rang înalt din Poliţia Română s-au întâlnit cu Elvis Pian şi reprezentanţii Clanului Duduianu în noaptea de 8 spre 9 august, pentru a negocia condiţiile de înmormântare a lui Emi Pian. Se pare că poliţiştii încercau să îi convingă pe interlopi să mute trupul lui Emi Pian la Biserica „Cuvioasa Parascheva” din cartierul Rahova al Capitalei, având în vedere că din cauza pandemiei priveghiul nu se putea ține la domiciliu.

Imaginile oferite de adevărul.ro confirmă versiunea relatată de Elvis Pian, fratele lui Emi Pian, care spune că s-a întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, cu şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi cu şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet. (

Camerele de supraveghere au înregistrat tot

Pe data de 8 august, camerele de supraveghere din intersecția din apropierea Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova, au înregistrat întâlnirea dintre reprezentanții legi și membrii Clanului Duduianu. 

În imaginile surprinse se vede cum un Duser-ul alb cu însemnele Poliţiei Române se întâlnește cu un autoturism BMW negru în care sunt interlopii. Din autoturismul alb coboară un bărbat de pe locul şoferului și alți trei bărbaţi, în uniforme de Poliţie, aşteaptă şi ei în plan îndepărtat. Aceste imagini susțin poveste lui Elvis Pian.

Acesta a povestit că în noaptea de 8 spre 9 august, şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, ar fi mers acasă la Elvis Pian, după miezul nopţii și l-au rugat să meargă cu ei la o biserică, acolo unde erau aşteptaţi de şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu.

Se pare că Liviu Vasilescu l-ar fi rugat pe interlop să mute trupul fratelui decedat din casă cât mai rapid. Asta pentru a nu atrage atenția asupar faptului că timp de trei zile Poliția nu a intervenit și nu a aplica sancțiuni deși multe reguli au fost încălcate.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com