Momentul în care Andra i-a dat emoții mari lui Mihai Petre la Românii au talent. Ce i-a cerut după ce i s-a făcut rău

Probleme pentru Andra în timpul filmărilor de la Românii au talent. Artistei i s-a făcut rău și l-a rugat pe Mihai Petre să spună rugăciunea ”Tatăl nostru” pentru ea.

Mihai Petre, emoții pentru Andra, în timpul filmărilor

Este seara marii finale a Sezonului 10 de la Românii au Talent. 10 finaliști se vor luipta pentru a câștiga marele premiu de 120.000 de euro. În premieră, organizatorii vor acorda premii și pentru ocupanții locurilor 2 și 3, de 20.000, respectiv 10.000 de euro. Iar suprizele nu se optresc aici. Unul dintre concurenți va câștiga premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Iată numele celor 10 finaliști: Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh.

Jurații sunt și ei pregătiți pentru un show de zile mari. A fost un sezon de poveste și pentru ei. Chiar dacă la începutul filmărilor credeau că nimic nu-i mai poate surprinde, de foarte multe ori au rămas muți uimire atunci când au văzut prestațiile concurenților ajunși pe scenă.Momentul în care Andra i-a dat emoții mari lui Mihai Petre la Românii au talent. Ce i-a cerut după ce i s-a făcut rău

Momentul în care Andra i-a dat emoții mari lui Mihai Petre la Românii au talent. Ce i-a cerut după ce i s-a făcut rău

Mihai Petre a spus rugăciuni în timpul emisiunii

Totuși au fost și momente de panică pentru membrii juriului. Într-una dintre edițiile precedente, Andra s-a simțit rău în timpul emisiunii. Totul s-a întâmplat înainte de numărul concurenților cu lasere din Franța. A avut o cădere de energie și s-a speriat că a fost deocheată.

Văzând că nu-și poate reveni, după ce a băut din paharul de apă pe care îl avea pe masă, artista l-a rugat pe Mihai Petre să spună rugăciunea ”Tatăl nostru” pentru ea.

„Te rog spune Tatăl Nostru. E pentru mine. Spune în gând”, i-a cerut Andra albă la față lui Mihai Petre.

Colegul ei a privit-o mirat, însă nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns pozitiv solicitării cântăreței. După ce a terminat de rostit rugăciunea, Andra a spus că se simte mai bine.

Vedeta a declarat că a simțit de la o vreme tot felul de energii negative și ar fi bine să schimbe locul. Colegii erau pregătiți chiar să cheme ambulanța dacă artista ar fi continuat să spună că nu se simte bine.

Cei doi colegi de la masa juriului au avut și un schimb de replici, înainte de acest episod. Mihai Petre a spus despre rochia unei concurente că este kitchoasă. Andra a intervenit și i-a luat apărarea femeii, cerându-i lui Mihai Pete să nu mai jignească concurenții. Răspunsul lui a fost că nu a avut această intenție, iar Andra a fost vizibil iritată. Se poate ca și din această cauză să i se fi făcut rău artistei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com